tiistai 29. tammikuuta 2013

Jeesuksen antama rauha parantaa hermot!

Kaikkialla ihmisen elimistössä kulkee hermoja. Hermoja tarvitaan hermoimpulssien siirtymiseen elimistössä. Hermoimpulssit antavat toimintakäskyjä ruumiin eri osille ja niiden toiminnoille. Meillä on selkäydinhermoja, aivohermoja jne. Puhutaan keskushermostosta, ääreishermostosta, autonomisesta hermostosta jne. Meidän ei saisi väärillä elämäntavoillamme pilata hermojamme. Silloin kun menetämme malttimme, sanomme: Nyt meni hermot! Pienet lapsetkin valittavat hermojensa menettämistä, kun heidän itsehillintänsä pettää. Toisista sanotaan, että he hallitsevat hyvin hermonsa ja heillä on pitkä pinna. Maailmassa on paljon hermosairaita ja heidän hoitamiseen käytetään paljon lääkkeitä ja erilaisia hoitoja.

Jumala on luonut hermomme toimimaan hyvin. Hän on myös antanut meille ohjeita ja neuvoja niiden hoitamiseen ja kunnossa pitämiseen. "Auringon valo, puhdas ilma, hyvä vesi, oikea ravinto, sopiva liikunta, riittävä lepo, kohtuus, iloinen mieli ja luottamus Jumalaan" ovat Jumalan antamia luonnollisia ja yksinkertaisia ohjeita terveytemme ylläpitämiseksi hyvänä.

Paras hermolääke on minun mielestäni Jumalan rauha. Jumalan rauha on kaikkea ymmärrystä ylempi ja se parantaa sisäisen jännityksemme ja levottomuutemme. Jumala haluaa antaa meille tätä sielun ja ruumiin lääkettä Jeesuksen ja Pyhän Hengen kautta. Jeesus lupasi antaa oman rauhansa niille, jotka tulevat hänen tykönsä. Monet ovat kokeneet hermojensa parantumisen, kun ovat tulleet uskoon ja saaneet syntinsä anteeksi. Jos hermosi ovat tänään kireällä tai koet, että niissä on jotain vikaa, niin pyydä Jeesukselta hänen rauhansa ja ota vastaan Hänen rauhansa. Hän on luvannut antaa sen kaikille, jotka tulevat Hänen tykönsä! Sinäkin saat tulla ja minä, ihan kaikki, me yhdessä!

Ei kommentteja: