maanantai 7. tammikuuta 2013

Itämaan tietäjät vierailivat Kuusamossa!

"Tämän kuultuaan kaikki rauhoittuivat ja ylistivät Jumalaa sanoen: "Jumala on siis avannut pakanoillekin tien kääntymykseen ja elämään." Tie kääntymykseen käy uskon kautta. Usko avaa tien elämään. Elämän puulle johtava tie on löydettävissä Jeesuksen kautta. Jumalan lahjojen jakajaa ja lahjojen käyttöä ei voi kukaan estää. Lahjat löytävät tiensä niiden sydämeen, jotka ovat avoinna Pyhälle Hengelle.

Eilen oli loppiainen. Loppiaista vietetään itämaan tietäjien muistoksi. Kaksi itämaan tietäjää vieraili tänään kirkossamme ja Karpalossa. Tänä vuonna he eivät tulleet Moskovasta vaan Murmanskista. Adventistipariskunta löysi tien luoksemme hyvien opasteiden avulla. Kerroin heille, että olen vieraillut Murmanskissa ja Kantalahdessa ja vienyt sinne kuorma-autolla suuren lastin vaatteita. He olivat tästä tiedosta hyvin iloisia. Kirkkomme ja Karpalon kauniit tilat ihastuttivat heitä suuresti. Heillä ei ollut mahdollisuutta jäädä nyt syömään, koska heidän piti kiiruhtaa Ouluun. Paluumatkalla heillä on enemmän aikaa ja he lupasivat tulla silloin uudelleen. He ottivat tiloistamme paljon kuvia ja vievät Murmanskiin terveisiä.

Kiitos Markulle vapaaehtoistyöstä, Karpalolle. Olit käytettävissä juuri oikealla hetkellä. Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan jatkossa.

Ei kommentteja: