perjantai 4. tammikuuta 2013

Apua! Apua! Apua!

Olisitko halukas tulemaan vapaaehtoistyöhön, vaikka vähäksi aikaa, Karpaloon tiskiin tai kirppikselle järjestelemään paikkoja, että voisimme avata kirppiksen uudessa paikassa Kitkantie 23? Ota yhteys pikaisesti! Puh. 040 847 4582. Kiitos!

5 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Välillä aina toivoskelen, että olisinpa jo eläkkeellä...

Paavo Hautala kirjoitti...

Aila olisi valmis auttamaan, jos tilanne olisi sopiva. Kiitos ajatuksestakin. Sitten kun pääset eläkkeelle, niin te voisitte Heikin kanssa muuttaa Kuusamoon.

Aila kirjoitti...

...ainakin lomailemaan. Heikki voisi olla hyvinkin halukas muuttamaan lapsuusmaisemiinsa, mutta nähtäväksi jää, mitä kiinnikkeitä meillä on mihinkin suuntaan. Jos Herra elonpäiviä antaa.

Anonyymi kirjoitti...

Riitta ja minä tulemme 14.1 Kuusamoon viikoksi kirppikselle, mutta olisi varmaan hyvä, jos kirppis voisi avata ovensa jo ennen sitä.
Työtä on paljon Herran vainioilla ja rukoilkaamme Herralta kokosydämisiä, Jumalalle antautuneita työntekijöitä erilaisiin palvelutehtäviin.
Minulla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta pitempään aikaan, koska vapaaehtoistyö omassa seurakunnassa on lähellä sydäntäni. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Odotamme kovasti Raijaa ja Riittaa Kuusamoon. Viimeistään silloin kirppis tulee avauskuntoon. Aika menee nopeasti ja 14.1. ei ole enää kaukana. Viikossakin ehtii tapahtua paljon asioita. Tervetuloa!