tiistai 9. lokakuuta 2012

Sympatia-keräys 2012

Sympatia-keräys - Etusivu

www.sympatia.fi/
Voit myös lahjoittaa verkkopankissa. Keräystulos vuonna 2011 oli 209 072,62 euroa - KIITOS Lahjoittajille! Apu tavoitti 88 813 avuntarvitsijaa vuonna 2010, ...
Yllä olevasta linkistä löydät tietoa Sympatia-keräyksestä.
Lähdin liikkeelle Sympatia-keräykseen vasta tänään ensimmäisen kerran tänä syksynä.
Katsoin tuloslistaa ja ikäväkseni huomasin, että Kuusamo on viimeisellä sijalla. Nyt pitää tsempata ja ottaa itseä niskasta kiinni ja lähteä työhön. Pyydän kaikilta esirukousta, että Herra auttaisi ja johtaisi ja antaisi voimia mennä rohkeasti eteenpäin!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilen kommentoimista!

Paavo Hautala kirjoitti...

Vaihdoin kommentoimisasetuksia toisenlaiseksi, koska jotkut kirjoittajat eivät ole pystyneet lähettämään tekstin alle upotettuun kenttään kirjoitettuja viestejä. Kokeilen nyt itse, että miten kommentoiminen onnistuu tällä systeemillä. Kokeilepa sinäkin, niin näemme miten yhteys pelaa.

Anonyymi kirjoitti...

Herra siunatkoon kaikkia Sympatia-keräykseen osallistuvia kerääjiä sekä kaikkia lahjoittajia. Muistan teitä kaikkia rukouksin! Teette arvokasta työtä!

"Muutamme maailmaa - kaksi elämää kerrallaan, on hyvä ja osuva motto! Voisiko siinä olla myös niin, että "Muutamme maailmaa -kolme elämää kerrallaan.
1. Varojen antajien maailmaa muuttuu.
2. Varoilla autettavan maailma muuttuu.
3. Varojen kerääjän maailma muuttuu.
Hengessä mukana!

Paavo Hautala kirjoitti...

Terveiset kaikille Sympatia-kerääjille ja kiitos kaikille, rohkaisusta!

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos rukouksista Sympatia-keräyksen puolesta. Työ on mennyt hyvin eteenpäin. Kolmen päivän aikana olen kiertänyt tutulla kierroksellani ja saanut kokoon 625,- €. Voit katsoa netistä, olemmeko vielä viimeisellä sijalla! :)

Paavo Hautala kirjoitti...

Sympatia-keräys tulokseni vuonna 2012 oli yhteensä 3.540,15 €. Istutin tällä summalla 177 puuta.