torstai 18. elokuuta 2011

Sarjamurhaajan valta murtuu pian!

Eevan virhe paratiisissa oli se, että hän alkoi keskustella Jumalan vaatimuksista vieraan äänen kanssa. Jos Eeva ei olisi antautunut kohtalokkaaseen keskusteluun, käärmettä meediona käyttäneen, paholaisen kanssa, niin hän olisi ollut paljon vahvempi. Paholainen käyttää samaa menetelmää tänäkin päivänä. Jumala on Raamatussa ilmoittanut tahtonsa hyvin selvästi. Ihmisen pitäisi ottaa Jumalan sana vastaan sellaisena kuin se on meille annettu, eikä ryhtyä neuvottelemaan, keskustelemaan ja väittelemään Jumalan vaatimuksista ja käskyistä. Olemalla nöyrän kuuliainen Jumalan käskyille on paljon turvallisempaa kuin epäillä Jumalan sanaa ja etsiä "vapautusta" Jumalan käskyistä. Saatana oli kapinanjohtaja taivaassa ja sitä hän on nyt maan päällä. Hänen valtansa on onneksi rajoitettu maan päälle. Suuri taistelu alkoi taivaassa Jumalan hallitusta kritisoimalla ja se päättyi avoimeen kapinaan Jumalaa vastaan. Kapinanjohtaja näki Jumalan lain väärässä valossa. Hän ajatteli sen olevan orjuuttava ies, joka häiritsi jollain tavalla luotujen onnea ja hyvinvointia. Meidän maailmamme on nyt valtavana todistuksena siitä, mitä luoduille tapahtuu, kun he kapinoivat Jumalaa vastaan. Saatana on pystyttänyt oman valtakuntansa maan päälle ja tämän valtakunnan johtajan tavoitteena on saada koko ihmiskunta kapinoimaan Jumalaa vastaan. Jokainen ihminen, joka sanoutuu irti tästä valtakunnasta ja liittyy Jumalan valtakuntaan, joutuu paholaisen erityisen vihan kohteeksi.

"Lohikäärmeen raivo yltyi, ja se lähti sotimaan naisen muita lapsia vastaan, niitä, jotka ovat uskollisia Jumalan käskyille ja Jeesuksen todistukselle." (Ilm. 12:17.)

Tässä on kuvattu tämän päivän tilanne. Jumalan käskyt ja Jeesuksen todistus nostattavat paholaisessa suuren raivon. Paholainen on sarjamurhaaja, joka ei tunne minkäänlaista sääliä, ja hän haluaa tappaa kaikki Jumalan uskolliset lapset. Sarjamurhaajan valta murtuu pian lopullisesti, kun Jeesus tulee takaisin. Tekstissä, näisen muilla lapsilla tarkoitetaan lopun ajan todellisia Jumalan lapsia. Näiltä lapsilta kysytään kestävyyttä ja uskoa. Jumalan käskyt ja Jeesuksen usko ovat tuntomerkkejä, jotka näkyvät Jumalan sinetöimien uskovien elämässä lopun aikana. Kuulutko sinä näiden ihmisten joukkoon?

Ei kommentteja: