tiistai 23. elokuuta 2011

Kesälomani jatkuu vielä viikon

Minulla on vielä viikko kesälomaa jäljellä. Tänään olikin lämmin ja aurinkoinen sää. Teimme Pentin kanssa hiekkalaatikon. Siinä on vielä vähän fiksaamista, mutta kyllä siinä pystyy jo leikkimään. Katsotaan milloin Mikael, Jessica ja Vilma leikkivät siinä iloisesti ja sulassa sovussa. Haaveenani on saada lastenlapsille oma leikkimökki.

Muutama päivä sitten maalasimme Terhon kanssa talomme kivijalan tumman harmaalla betonimaalilla. Väri tulee katon väristä. Talossamme on tumman harmaa huopakatto.
Aidan päälle tuli myös lauta, joka pellitetään valkoisella pellillä, että se kestää kauemmin hyvänä.

Huomaan, että monet ovat jo käyneet katsomassa uusia kuvia. Uusiin kuviin pääsee käsiksi Ranen kuvaa klikkaamalla. Tiesitkö, että kuvistakin voi antaa kommentteja tai ilmaista sen, että tykkääkö jostakin kuvasta aivan erikoisesti.

2 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään saimme Terhon kanssa tehtyä hiekkalaatikon viimeistelytyöt valmiiksi. Mikael leikki uudella autolla ja uusilla hiekkaleluilla oikein mielellään. Ajattelin laittaa vielä laatikon päälle suojakannen vesivanerista, etteivät puut roskaa hiekkaa, eivätkä eläimet tee jätöksillään hiekkaa terveydelle vaaralliseksi.

Paavo Hautala kirjoitti...

Keva-keskus teki hyvät suojakannet hiekkalaatikon päälle. Nyt hiekka pysyy puhtaana. He tekevät vielä hiekkaleluille kannellisen laatikon. Materiaalina on käytetty vesivaneria.