sunnuntai 28. elokuuta 2011

Olimme Kajaanissa 25.-28.8.2011

Torstaina 25.8. klo 18.00 lähdimme Annen kanssa Kajaaniin ja palasimme kotiin sunnuntaina 28.8. klo 20.00. Perjantaina teimme syyshommia koko päivän. Illalla saunan jälkeen huomasin voimani olevan kokonaan poissa. Jouduin olemaan petipotilaana koko loppuajan. Virustaudit ovat ikäviä, koska mikään lääke ei tunnu auttavan. Sain tartunnan Terhosta. Teimme yhdessä töitä hiekkalaatikon kanssa ennen Kajaaniin lähtöä. Kajaanissa tunsin itseni paljon huonokuntoisemmaksi kuin 93-vuotias Irma-mummi, joka teki kaiken aikaa jotakin pientä hommaa. Toivottavasti Irma ei saanut flunssatartuntaa minusta.

Kaatumisen johdosta Arvo-ukki on nyt sairaalassa. En päässyt katsomaan häntä tällä kerralla ollenkaan. Anne ja Irma kertoivat, että tänään Arvo oli ollut vähän pirteämpi ja jaksanut jo puhuakin enemmän kuin aikaisemmin. Ikääntyneillä ihmisillä pitäisi olla kypärä ja lonkkasuojat paikoillaan aina, kun he liikkuvat sellaisissa paikoissa, missä on kaatumisvaara ja kova alusta. Ikääntyneiden ihmisten kaatumisista seuraa usein kuolemaan johtavat komplikaatiot.

Paluumatkalla pysähdyimme Ämmänsaaressa. Kävimme syömässä Kylpylä Kiannon kuohuissa. Satuimme paikalle juuri oikealla hetkellä, kun kylpylässä alkoi ruokailu. Ruoka oli todella hyvää ja monipuolista.

Kajaanin tuliaisena toin Mikaelille maastopuvun, josta hän oli hyvin iloinen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva lukea kajaanin kuulumisia täältä blogilta :) harmi vaan kun olet ollut flunssainen, toivottavasti parannut ennen kuin loma loppuu ettei tarvitse aloittaa töitä puolikuntoisena!

Kiva kuulla että ukki jakselee jo vähän paremmin ja mummikin voi hyvin! :)

Mukavaa syksyä teille sinne kuusamoon ja kohta taas nähdään! Terveiset täältä sinne kaikille!

T. Suvi

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Suvi, kommentistasi. Tervetuloa viikon päästä Kuusamoon. Korjasin kuvatekstit, joista mainitsit.