sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kuukkelintien kuulumisia!

Suvi ja Jessica lähtivät ajelemaan Oulun kotiin. Pari viikkoa meni nopeasti. Pitkäperjantaina Jessica kuuli kirkossamme laulun: "Ristille tie vapaa on". Nämä sanat jäivät soimaan hänen pieneen päähänsä. Aika ajoin hän lauloi noita sanoja meidän kaikkien hämmästykseksemme ja iloksemme. Suvi on nyt jäänyt äitiyslomalle ja odotamme kesäkuuta, jolloin uusi elämän ihme tapahtuu, jos Herra suo. Totesin Suville, että mitä, jos vauva syntyisikin juhannusaattona? Sitten molemmat lapset olisivat aaton lapsia. Toinen joulu- ja toinen juhannusaaton. Tämä olisi aika hauska juttu. Tässä tapauksessa synnytys menisi kuitenkin kaksi viikkoa yliajaksi, joten Suvi ei ollut ajatuksesta innostunut.

Nuoret saivat Mazdan käyttöönsä, ainakin toistaiseksi. Mukava sillä oli lähteä ajelemaan, kun alla olivat melko uudet kesärenkaat ja auto on ihan hyvässä kunnossa.
Kiitos Suvi ja Jessica, kun kävitte ja viivyitte Kuusamossa vähän pidemmän ajan kuin tavallisesti.
Onnea odotuksen loppuajaksi. Toivottavasti kaikki menee hyvin! Muistamme rukouksin, joka päivä! Terveisiä Tonille! Tonilla onkin ollut melko hiljaista, parin viikon ajan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli tosi kivaa olla kotona vähän pidempään kuin yleensä ja Jessicakin nautti olostaan mummolassa, kun tekemistä oli vaikka millä mitalla..äskenkin lauloi tuossa että: "karuselli kiva kiva on, sinne minä aina pääsen ukin kanssa". Sekin kertoo siitä että myös leikkikentällä oltiin paljon.

Matka Ouluun meni hyvin, keli oli kuiva ja auto kulki hyvin. Nyt arki jatkuu taas täällä päässä ja kohta nähdään! Terkut äitille!

T. Suvi + muut

Paavo Hautala kirjoitti...

Terveiset tuli perille!
Toivottavasti Mazda on pelannut hyvin!
Muista olla varovainen liikenteessä!
Nähdään!