maanantai 23. toukokuuta 2011

Karpalon kassa karttuu roskilla!

Oma pullo-/tölkki-kampanjani on mennyt odotettua paremmin. Tavoitteenani oli löytää
1 kpl/pv vähintään 0,15 e:n pantilla varustettu pullo/tölkki ja kerätä näin tulevan Kasvisravintola Karpalon hyväksi vuodessa 54,75 euroa. Pudotettuani tämän päivän panttirahani Karpalo-säästölippaaseeni siinä on nyt 58,95 euroa. Aloitin keräyksen vappuna 1.5.2011. Sain siis yli vuoden tavoitteen alle kuukaudessa. Jos 999 muuta ihmistä olisi tehnyt samoin, Karpalon perustamiseen olisi voinut ryhtyä jo tänä kesänä. Oletko sinä jo aloittanut oman kampanjasi? Jos olet, niin onnittelen sinua ja toivon sinulle menestystä hankkeeseen! Jos et ole vielä päässyt alkua pidemmälle, niin rohkaisen sinua ottamaan haasteen vastaan. Tämä on mukavaa ja palkitsevaa monella tavalla. Kukaan ei häviä, vaan kaikki päinvastoin voittavat!
Käyn huomenna tyhjentämässä Karpalo-lippaani Kuusamon Osuuspankkiin Kuusamon ETRA ry:n tilille ja aloitan uuden kierroksen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poikani Jari ja Jouni toivat pulloja ja tölkkejä minulle ja kävimme Joukon kanssa perjantaina "pullokierroksella" myöhään illalla ja tänään vein LIDLiin saaliin, saldo tasan 7e Karpalon hyväksi. Virtahepo on saanut jo aikamoisen täytteen sisäänsä, tämä ei ollut ainut raha, joka sinne on syötetty.
Odotan innolla lippaan täyttymistä, että saan tilittää Karpalolle ja tietenkin jatkaa virtaheposen "syöttämistä" kolikoilla.
ADRAn väelle lämpimät terveiseni, harmittelen, kun en ole siellä mukana pussitushommissa ja kuuntelemassa koskettavia lauluja tiistai-illan konsertissa. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Olisipa kaikki yhtä innokkaita ja aktiivisia Karpalon tukijoita kuin Raija ja hänen läheisensä. Kiitos hyvistä uutisista! Terveisiä Jarille ja Jounille ja kiitos kaikille teille!
Nyt odotan leirille ilmoittautumisia.