tiistai 31. toukokuuta 2011

Hopeahääpäivävierailu Kuusamossa

Pikkuserkkuni Aila Sipola ja hänen miehensä Heikki Sipola tulivat Raahesta sunnuntaina 29.5. Kuusamon Tropiikkiin viettämään hopeahääpäiväänsä. Heikin äiti on myös heidän kanssaan samassa paikassa. Aila ja Heikki kävivät eilen Kuukkelintiellä. Orastavan puutarhan ihmeitä tutkimme yhdessä ja menimme sitten syömään ulos. Kävimme mielessämme useampia eri vaihtoehtoja, tuumaten minne menisimme. Anne ei päässyt mukaan, koska hän oli töissä. Kajaanin matkan johdosta hänelle oli kasautunut töitä ilta seitsemään saakka. ABC:n seisova pöytä veti pidemmän korren, joten suuntasimme matkamme sinne.
Olisipa Karpalo ollut jo valmis. Olisimme saaneet syödä kokonaan kasvisruoan. ABC:n ruoka oli kuitenkin hyvää ja ravitsevaa. Kerroin vierailleni, että Kuusamon ABC voitti hiljattain jonkun palkinnon palvelujensa ja kävijämäärän lisääntymisen tähden.

Aila ja Heikki olivat jo ehtineet tehdä ostoksia kirppiksellämme, mutta kävimme siellä vielä uudelleen. Aila ihastui pajutöihin. Hän osti niitä useampia. Siivekkäät työt olivat tällä kerralla Ailan mieleen. Enkelit ja lintu lähtivät "lentämään" uuteen kohteeseensa.

Heikki ehdotti, että lähtisimme Porontimakanjonille. Emme löytäneet oikeaa polkua, joten emme päässeet perille asti, mutta retkemme ei kuitenkaan ollut turha. Löysimme melko korkean vaaranlaen, josta avautui upeat kuvaukselliset erämaanäkymät aina Venäjälle saakka.

Kiitos Aila ja Heikki virkistävästä yhdessäolosta. Onnea ja siunausta hopeahääpäivänne johdosta. Toivon teille hyviä ja onnellisia yhteisiä vuosia edelleenkin!

Ei kommentteja: