tiistai 8. helmikuuta 2011

Ari lupasi päivystää kirppiksellämme

Raija lähti Eeva-Kaisan kanssa sunnuntaina 6.2. Varkauteen. Kirppis oli maanantaina 7.2. suljettuna, mutta tänään 8.2. suunnittelemme sen avaamista klo 10.00, koska Ari tuli eilen illalla Torniosta Kuusamoon ja hän haluaa päivystää kirppiksellämme, ainakin toistaiseksi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mukava yllätys odottamassa, kun avasin Paavo, blogisi sivun. KIRPPIS AVOINNA taas. Kiitos Taivaan Isälle, että Hän on koskettanut Arin sydäntä ja lähettänyt hänet Torniosta Kuusamoon.
Siunattuja päiviä Arille Herran työssä kirppiksellä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos rohkaisusta! Kun kuljemme rukoillen, elämäntietämme niin Herramme saa johdattaa Isän kirkkaudella, silloin saamme olla varmoja että myös luvattu siunaus tulee mukanaan. Kristus lähtiessään lupasi Pyhän Hengen johdattaakseen askeleitamme Herran tahdon mukaisesti! Kun Jumalan lakia korotetaan arvoonsa, Kaikkivaltiaan Henki liikuttaa ihmisten sydämiä, ja niistä jotka suostuvat sen vaikutukseen, tulee Jumalan ja hänen totuutensa todistajia. terveisin Ari Hyyppä.

Anonyymi kirjoitti...

Sanoma ? Ilm 14:6-14, Ilm 18:1-4 Jäännösseurakunnan sanoma on taivaasta syntynyt ja tullaan kiidättämään sydämmen asuntoihin Jumalanpyhän hengen syvien liikeiden kautta .

maailmanlaajuine! Meillä on maailmanlaajuinen sanoma, Jumalan käskyt ja Jeesuksen kristuksen todistusovat työmme pääsisätö.
Iloni yltää taivaaseen saakka lähetystyön etuoikeudesta olla edistämässä kansamme evankeljumin leviämistä maailmanlaajuisesti.

Uskon että herra johdattaa tämän työn kautta ihmiset iloitsemaan , meidän maailmanlaajuisesta sanomastamme joita näin heille viedään .

Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä,että he näkisivät teidänhyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne ,joka on taivaassa .
( 1pie 2:12.) ( Jaak. 3:13 ) ( Matt.5:14:-16)
Virvoittavin siunauksin Ari Hyyppä

Anonyymi kirjoitti...

Aamen, Voin yhtyä sanoihisi täysin. Itsekin iloitsin jokaisesta kirpparilla vietetystä päivästä ja ennenkaikkea asiakkaista, jotka Herra lähetti sinne. Todellinen ilo tulee Herraa palvelemalla ja toteuttamalla Hänen tahtoaan.
Nyt on vakava aika ja meidän on vietävä evankeliumia ihmisille ja tämä kirpparityö on mielestäni yksi tapa tehdä Jumalan rakkaus tunnetuksi.
Aikaisemmasta kirjoituksestani nimi unohtui, mutta varmaan tiesitte, että minähän se olin.
Innostuin ja iloitsin kirpparin aukeamisesta, että se unohtui.
Siunattuja asiakkaiden kohtaamisia "työpäivänäsi", Ari. Raija

Anonyymi kirjoitti...

kiitos! Jotka siunaavat ja rukoilevat Tämän kirpputorin puolesta ,saavat itse siunatset moninkertaisesti takaisin.

Jospa me voisimme olla puiden kaltaisia,puiden jotka kantavat hyvää hedelmää.
Olisimme täynnä elämää ja kauneutta ihmisten ja eleinten iloksi. Ari Hyyppä.

Anonyymi kirjoitti...

Shalom!
Pyydän Jumalan väkevää vapauttavaa puhdistumista tupakasta ja alkoholin satunnaisista mieliteoista.
Uskon että Jeesus voi ja haluaa vapauttaa minut näista, aivan niinkuin jo aiemmin v.1996 teki uskoontuloni myötä. 11v. olin täysraitis ja kaikenlaiset himot olivat poissa.
Rukouksiinne sulkeutuen Tuula Seinäjoelta

Paavo Hautala kirjoitti...

Muistamme sinua rukouksin huomenna jumalanpalveluksessa. On hieno asia, että haluat päästä eroon tupakan ja alkoholin orjuuttavista siteistä. Jeesuksella on valta ja voima katkaista kahleesi ja vapauttaa sinut kaikista synnin siteistä.

Rohkaisuksi Jeesuksen lupaus:
"Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, voitte pyytää mitä ikinä haluatte, ja te saatte sen." (Joh. 15:7.)

Ota tämä luapus uskossa vastaan ja vetoa siihen Jeesuksen nimessä!