tiistai 22. helmikuuta 2011

Kirkkauden valtakunta on ikuinen!

"Älä pelkää, pieni laumani. Teidän Isänne on päättänyt antaa teille valtakunnan" (Luuk. 12:32.)
Tässä on hyvin rohkaiseva sana Jeesukselta. Jeesuksen lauma on pieni, mutta sen ei tarvitse pelätä, koska Paimen on joka hetki sen turvana.
"Sä, Herra, usein valitset Aseikses, pienet alhaiset, Siks että heissä näkyisi Vain Sinun suuri voimasi."
Jumalan valtakunta on kukistumaton. Kukaan, eikä mikään voi sitä tuhota. Sitä ei voi myydä, ostaa eikä varastaa. Kukaan ei pääse tähän valtakuntaan omilla ansioilla eikä toisten ihmisten suosituksilla. Uudestisyntyneet Jumalan lapset ovat tämän valtakunnan kansalaisia. Ne, jotka ovat syntyneet vedestä ja Hengestä ovat autuaita, koska Isä on päättänyt antaa heille valtakunnan. Jumalan valtakunta on tullut maan päälle Jeesuksen kautta. Sitä kutsutaan nyt armon valtakunnaksi. Jokainen tähän valtakuntaan syntynyt on saanut armon Jumalan kasvojen edessä. "Lapsi kasvoi, vahvistui ja täyttyi viisaudella, ja Jumalan armo seurasi häntä." (Luuk. 2:40.) Samalla tavalla kuin Jeesusta seurasi Jumalan armo, armo seuraa myös Jeesuksen seuraajia, jotka elävät armon valtakunnassa. Armon valtakunnassa ei voi elää ilman armoa, koska tätä valtakuntaa ympäröi armo, "samalla tavalla kuin tätä maapalloa ympäröi ilmakehä". Armo nostaa, kantaa ja ylläpitää elämää jatkuvasti. Kun Jeesus tulee takaisin, niin Jumalan armon valtakunta saa uuden nimen: sitä kutsutaan silloin kirkkauden valtakunnaksi. Kirkkauden valtakuntaan käydään armon valtakunnan kautta. Isä on päättänyt antaa Jeesuksen omille, pienelle laumalle, kirkkauden valtakunnan. Tämä toivo on todellinen, autuas ja kirkas. Se nostaa, kantaa ja pelastaa! Kirkkauden valtakunta on ikuinen!

1 kommentti:

Ari Hyyppä. kirjoitti...

Ilo jonka sain Evankeljumin ilosanomasta,sen lupauksen ja vakuutuksista Kristuksen sovitus
syntisten edestä.
Kristus välittää taivaallisen vanhurkauden säteitä uupuneille,hämmentyneille, kärsiville sieluille. Seon kuin lähde ,jonka vesi kunpuaa väsyneelle, janoisille matkalaisille. Jokaisessa laupeuden työssä, jokaisessa rakkauden teoissa ovat Jumalan enkelit läsnä.

Sinäkin olet kutsuttu Kristuksen Rakkauden kumpuavan veden lähteelle.
tuo lähde on itse kirkkaus: Joh.17:21.
Että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä,olet minussa jaminä sinussa,että hekin olisivat ,niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.

Sain kokea ensi rakkauden Jeesukseen kun hän kirkasti Joh 17 luvussa Rakkauden säteet jotka hän vuodattaisi sydämmiimme .

Iloa sekä rauhaa luojan yhteydessä sapattin iloitsemisesta.

Ari. Hyyppä.