maanantai 21. helmikuuta 2011

Sininen "vanhojen puku" oli rukousvastaus

Viime syksynä toimme Kajaanista kauniin sinisen "vanhojen puvun". Laitoimme sen riippumaan kauniisti kirpparin seinälle. Viime viikolla oli "vanhojen tanssit", mutta puku riippui yhä paikallaan. Ajattelin mielessäni, että puvulle ei taida löytyä ostajaa. Toivoin sydämessäni, että Herra lähettäisi jonkun ihmisen, joka olisi tästä puvusta kiinnostunut ja ostaisi sen. Tänään ennen viittä kirpparille tuli kaksi naista, joista toinen sanoi heti, että tuossa on hänen pukunsa. Puku oli juuri sopiva ja se meni kaupaksi. Asiakas kertoi, että hän on kaksi viikkoa rukoillut, että Herra antaisi hänen löytää sinisen puvun. Hän tarvitsi sitä esiintymisasuksi määrättyä tilaisuutta varten. Hän ihmetteli Herran johdatusta, niin mekin. Ihmeelliset ovat Herran tiet!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei
En voinut olla kommentoimatta,käydessäni Kuusamossa ja kirpparilla,näin tuon samaisen
sinisen puvun seinällä ja kirpparin pitäjä
kertoi siitä.
Ääneen rukoilin että Isällä on jo varmasti
puvulle ostaja ja kiitin siitä.
Niinhän se on ajallaan ja tavallaan kaikki
järjestyy,mutta: anokaa,pyytäkää,etsikää,kiittäkää.
Siunausta.
Ystävä Varkaudesta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Olipa sinulla hieno kokemus. Kiitos kommentistasi. Monien rukoukset on kuultu. Kiitosaiheita riittää!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, minun etelän naisen piti matkustaa Kuusamoon saakka löytääkseni kyseisen puvun .Olin todellakin miettinyt, että koska tulisin taas soittamaan pianokonserton Rhapsody in blue, näkisin itseni uudessa sinisävyisessä puvussa. Myös erään orkesterin manageri ehdotti, että pukisin päälleni sinisen puvun. Lomaillessani Kuusamossa, ja aamulenkilläni rukoilin taas, että jos on Herra tahtosi, niin löydän puvun ennen pian edessä olevaa konserttiani.
Ystäväni halusi viedä minut kirpputorillenne, ja hetihän tämä puku osui silmiini.
Tässä kaikessa on se ilo, ettei vain pukua löytynyt, vaan myös uusia ystäviä, ja saimme olla toisiamme rohkaisemassa, ja spontaani rukouksemmekin aivan varmasti kantaa hedelmää.
Kuusamokin tarvitsee uuden heräämisen, kevät sateen, ja sanan kylvökin nousee vielä oraalle, koska Herra itse kantaa kasvusta huolen.
Tapahtukoon tässä heräämisessä Hänen tahtonsa ja suunnitelmansa.
" Sitä tässä huoneenhaltijalta ennen kaikkea vaaditaan, uskollisuutta.."

Paavo Hautala kirjoitti...

Tervehdys evankelista-pianistille!
Onpa mukava yllätys lukea puvun ostajan terveiset blogiltani. Kylläpä puku tuleekin arvokkaaseen käyttöön. Puvun lahjoittajakin ilahtuisi varmaan kovasti, jos hän saisi tietää mihin tarkoitukseen hänen pukunsa meni. Gerswin Rhapsody in blue on varmasti raikasta kuultavaa.
Olisi mukava saada tuosta konsertista kuva. Olisikohan se mahdollista? Suostumuksellasi sen voisi sitten laittaa tämän blogin kuvien joukkoon. Samalla voisin mainostaa konserttejasi.

Olet selvästikin evankelista-pianisti, jolle ilosanoman julistaminen sävelin ja sanoin on kutsumustyötä. Rukoushetki kirppiksellä sykähdytti meidän kaikkien sydämiä. Kaikki tapahtui niin nopeasti ja yllättäen. Pyhä Henki johti tilanteen odottamattomalla tavalla. Olemme rukoilleet kevätsadetta ja uskomme, että sen aika on koittanut. Kevätsade kypsyttää sadon, joka korjataan talteen. Kiitos, kun olet kanssamme Jumalan suunnitelmassa mukana. Sinulla on varmaan kalenteri pitkälle varattu, mutta toivomme, että saamme jonakin päivänä kuulla soittoasi ja todistustasi myös Kuusamossa.