tiistai 20. huhtikuuta 2010

Vappumarssi Kuusamossa 1.5.2010

Tänään valmistelin Enditnow-vappumarssia Kuusamoon. Vappuna 1.5.10 kutsun marssijoita Kuusamon Adventtikirkolle, Kitkantie 37 klo 14.00. Marssimme Kuusamon torille, jossa Eu-parlamentin jäsen, Hannu Takkula, puhuu ko. aiheesta torille kokoontuneelle väelle.
Marssijat saavat käteensä enditnow-logolla varustetun helium-ilmapallon, jotka toritapahtuman jälkeen vapautetaan yhtä aikaa yläilmoihin viemään viestiä eri puolelle Suomea ja rajan yli Venäjälle.
Olen tilannut 300 kpl ilmapalloja, joten tulkaa joukolla mukaan.
Tule sinäkin perheesi kanssa marssille sanomaan Ei naisiin kohdistuvalle väkivallalle!

"Naisiin kohdistuva väkivalta on edelleen yksi katalimmista, systemaattisimmista ja pysyvimmistä ihmisoikeusrikkomuksista maailmassa. Se on uhka kaikille naisille ja kehityksen, rauhan ja tasa-arvon este kaikissa yhteiskuntaluokissa; se on aina rikos; ja sitä ei voida koskaan hyväksyä. Suhtaudutaan tähän asiaan kuoleman vakavasti ja sillä vakavuudella, jonka se ansaitsee." Ban Ki-moon, YK:n pääsihteeri

Kuusamon torilla on mahdollisuus allekirjoittaa vetoomuskirje vappuna 1.5.10, joka lähetetään Suomen tasavallan presidentille Tarja Haloselle, Suomen hallitukselle ja YK:n pääsihteerille. Tavoitteemme on kerätä 1 miljoona allekirjoitusta vetoomukseen. Olethan sinäkin yksi miljoonasta, joka tahdot sanoa Ei naisiin kohdistuvalle väkivallalle!
Kuusamoon saapuu myös Suomea kiertävä banderolli, johon voi kirjoittaa nimikirjoituksia ja tukiviestejä.

Viethän tätä viestiä eteenpäin kaikille vaikutuspiirissäsi oleville ihmisille ja rohkaise heitä osallistumaan vappumarssiin ja toritapahtumaan!

Tänään 20.4.10 on Terho Mikaelin syntymäpäivä. Onnea! Terho syntyi 32-vuotta sitten Heinolassa. Samana päivänä Heinolassa tapahtui kaasuräjähdys. Heinolan Hovi -ravintola räjähti ilmaan. Kätilö myöhästyi tämän johdosta töistä. Terhon maailmaan tulo ei kuitenkaan myöhästynyt. Sinivuokot kukkivat Heinolassa silloin, koska vein niitä laitokselle. Miten on tänä vuonna? Kukkivatko sinivuokot Heinolassa tänään?

Ei kommentteja: