tiistai 13. huhtikuuta 2010

Kokoussarja ja Vierellä kulkija -ryhmä alkavat Kuusamon Adventtikirkossa

Olen parina päivänä tehnyt kenttätyötä. Vierailut kevätlehtien kanssa kodeissa ovat olleet erittäin antoisia ja kokemusrikkaita hetkiä. Tänään sain myydyksi 21 kpl Nykyajan kevätnumeroa. Jokainen ostaja sai viime kevään toukokuun numeron ilmaiseksi. Näin he saivat kaksi lehteä yhden hinnalla. Tämä on hyvä lukupaketti kenelle tahansa.

Ensi sunnuntaina 18.4.2010 klo 18.00 aloitan Raamattua kansantajuisesti -kokoussarjan. Raamattutunnit jatkuvat tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 18.00 toukokuun loppuun saakka.
Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita etsimään, löytämään, ja vahvistumaan uskossa ja sanan tuntemisessa.

Saara Samasa aloittaa Vierellä kulkija -ryhmän keskiviikkoiltaisin klo 18.00. Ensimmäinen kokoontuminen on ensi keskiviikkona 21.4.2010 klo 18.00. Kuusamon Adventtikirkolla, Kitkantie 37.
Ryhmässä etsitään, teekupposen kera, yhdessä ratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin. Tavoitteena oman elämän hallinta ja pärjääminen elämässä.
Saara Samasalla on opintopiiriohjaajan koulutus sekä alkoholi- ja huumetyön koulutus ja paljon käytännön kokemusta vaikeuksissa olevien ihmisten auttamisessa.
Vertaisryhmässä saadun tuen lisäksi ryhmään osallistujilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun Saaran kanssa ja sielunhoidollisissa kysymyksissä keskustelua ja rukousta seurakunnan pastorin kanssa.
Ryhmä on avoin kaikille aikuisille ja myös nuorille. Tervetuloa purkamaan sydäntä, saamaan apua ja vahvistumaan!

Ei kommentteja: