torstai 20. elokuuta 2015

Riennä taakoitettu sielu hänen tykönsä!

"Tyttäreni, uskosi on tehnyt sinut terveeksi. Mene rauhaan ja ole terve vaivastasi." (Mark. 5:34.)

"Älä pelkää, usko ainoastaan." (Mark. 5:36.)

Jeesuksen voitto on meidän voittomme, kun uskossa otamme vastaan hänen lupauksensa. Jeesuksen lupauksen sana meille on terveyden ja eheyden alku ja loppu. Sisäinen terveys lähettää meidät iloon ja rauhaan. Jeesuksen sanat: "Ole terve vaivastasi", antavat uuden mahdollisuuden yltäkylläiseen elämään. Terveys on lahja Jumalalta, josta meidän tulisi muistaa enemmän kiittää häntä. Jumalan kirkkauden voi nähdä vain uskon silmillä ja uskon käsi ottaa sen myös vastaan.

Jairoksen kuoleman taudissa ollut 12-vuotias tytär ja 12 vuotta sairastanut vanhempi Israelin tytär näkivät ja kokivat uskon kautta ihmeen, joka muutti heidän elämänsä kohtalon.

Uskon kautta voimme nähdä Jumalan mahdollisuudet ja päästä osallisiksi Kristuksen voitosta, iankaikkisesta elämästä, hänessä. Tästä lahjasta saamme tänään ylistää ja kiittää Jeesusta, joka elää ja vaikuttaa keskellämme, siunaten hänen luokseen tulevat taakoitetut sielut!
Riennä siis taakoitettu sielu hänen tykönsä, joka voi sinua auttaa, parantaa ja pelastaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poikani on pelannut perjantaisin iltapäivällä jalkapalloa työpaikan järjestämänä liikuntana. Viime perjantaina pelissä toinen pelaaja astui hänen jalan päälle, ja jalkaan sattui niin pahasti, että hänen piti mennä ohjaajan kanssa ensiapuun näyttämään jalkaa lääkärille. Lääkäri otatti röntgenkuvat ja määräsi lepoa ja pysyttelemään omalla asunnolla sekä kipulääkkeitä. Poikani sanoi, että hän lopettaa jalkapalloilun, kun pitää pelätä, milloin joku satuttaa taas. Eikä hän voinut tänään lähteä sapattikirkkoonkaan. Rukoillaan jalan parantumisen puolesta. T. Emmu

Paavo Hautala kirjoitti...

Olipa ikävä kokemus! Sanotaan, ettei urheilija näe tervettä päivää. Toivottavasti jalka paranee pian ja poika löytää sellaisen harrastuksen, jossa ei ole tapaturmavaaroja.
Positiivista viestissäsi on se, että pojalla on halu palvella Herraa. Rukoillaan, että jalka paranisi ensi sapattiin mennessä, niin, että kirkkoon pääseminen onnistuisi. Hyvää joulun odotusta teille! Terveiset pojalle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos,
Voinkin kysyä tarvittaessa kyytiä seurakunnasta, jos joku voisi hakea kirkkoon ja kyyditä pois. T. Emmu

Paavo Hautala kirjoitti...

Ehkä joku autoihminen asuu sinua lähellä ja voi palvella sinua tässä asiassa.