maanantai 17. elokuuta 2015

Puheväleissä Jumalan kanssa!

"Tehkää tämä kaikki alituisessa rukouksessa ja anomisessa rukoillen joka hetki Hengessä. Sen vuoksi valvokaa kaikessa kestävinä ja rukoilkaa kaikkien pyhien puolesta." (Ef. 6:18.)

Sairaudet ja fyysiset heikkoudet voivat tehdä ihmisistä kyvyttömiä tekemään mitään työtä. Kuurot, sokeat ja rammat joutuvat elämään toisten avun varassa. Ikääntyneet ihmiset voivat ajatella, ettei heistä ole enää hyötyä eikä iloa kenellekään. Turhautuneina he usein masentuvat ja vetäytyvät omaan maailmaansa, varsinkin jos he sairastavat dementiaa. Hiljaa sydämessään he saattavat toivoa hartaasti, että kuolema korjaisi heidät pois tästä maailmasta.

Kaikille edellä luetelluille ihmisryhmille voi avautua Jumalan armon avulla ihmeelliset mahdollisuudet vaikuttaa jopa maailmaa muuttavasti. Uskon rukouksen kautta tapahtuu asioita, joita muuten ei välttämättä tapahtuisi. Rukouksen kautta Jumalan vahva käsi voi tehdä suuria asioita silloinkin, kun ihmisen mahdollisuudet ovat loppuneet kokonaan. Rukouksen etuoikeus on annettu kaikille ihmisille. Mielestä nousseet huokaukset ja hiljaiset ajatusrukoukset ovat yhtä väkeviä kuin voimakkaalla äänellä lausutut pitkät rukousvuodatukset. Rukousyhteys Jumalan kanssa on maailman tärkein asia. Se avaa mahdollisuuksien ovet ja ikkunat, joista vuotavat taivaalliset siunaukset. Älä anna minkään tulla esteeksi sinun ja Jumalan välille. Jos emme ole Jumalan kanssa puheväleissä, niin elämästä katoaa mielekkyys.

Ei kommentteja: