maanantai 31. elokuuta 2015

Matkakertous jatkokertomuksena

Lähdin matkalle sunnuntaina 30.8.2015 klo 19.30. Anne huolehti tosi hyvin, että kaikki asiat ovat varmasti mukana ja kunnossa, matkaa varten. Herra siunatkoon ja varjelkoon tämän matkan!

Tie oli kuiva ja hyvä ajella. Peräkärryn kanssa matka taittui rauhallisesti kuuta katsellessa ja konserttia kuunnellessa. Ympäristö oli inspiroiva.

Ämmänsaaressa pysähdyin ottamaan tämän kauniin kuvan muistoksi elokuun täydestä yön valosta! Näyttää ihan auringonlaskulta! Saavuin Kajaaniin klo 22.45.
 

Sama Super-kuu Munchenissä (kuva netistä), jonka kuvasin Ämmänsaaressa.

Maanantaina 31.8.2015 klo 11.10 lähdin jatkamaan matkaa. Määränpäänä oli Viitasaari. Sää oli lämmin ja aurinkoinen. Navigaattori ohjasi reittini Iisalmen ja Pielaveden kautta. Maalaismaisemia oli kiva katsella. Tietöiden tähden jouduin tekemään joitakin mutkia. Saavuin Viitasaaren adventtikirkolle klo 15. Etukäteen ilmoittamani aikataulu täsmäsi tarkalleen. Anna-Maria Paananen oli minua vastassa. Annen kutomat villasukat ilahduttivat Anna-Marian mieltä. Oli ilo tavata vanhoja tuttuja pitkästä aikaa. Ensimmäiset kirpppistavarat laitettiin kärryyn. Niitä olikin melko paljon. Hyvä tavara oli huolellisesti pakattu. Jätimme auton parkkiin kirkon pihalle ja kävelimme Anna-Marian kotiin, jonne saapui myös Anna-Marian veli, Alpo Paananen. Maukkaan aterian jälkeen Alpo halusi viedä minut hänen ja hänen sisarensa lapsuuskotiin Pasalan kylään, kauniin Kolimajärven rannalle. Paikka oli todella kaunis. Vihreät laajat nurmikentät, suuri tupa, isot hongat, korkeat koivut, pensaat, kukat, peilityyni Kolimajärvi ja Alpon tekemät puutyöt tekivät vaikutuksen. Sain kuulla tilan historian ja menneen elämän tarinat. Näihin aiheisiin voin palata uudelleen Alpon kirjoittaman "Muistojeni kirja" -teoksen kautta, jonka sain Alpolta muistoksi tästä päivästä. Alpon tekemät katajaiset voiveitset sain myös tuliaisiksi Kuusamoon. Päivä oli tapahtumarikas ja virkistävä! Kiitos ystävät, rakkaat! Kiitos myös Viitasaaren srk:lle kirppistavaroista!

Viitasaaren adventtiseurakunnan sali Rantatie 9. Alla olevat kuvat ovat salin ympäristöstä.


Ei kommentteja: