tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hukkasenkujalla eletään jännittäviä hetkiä!

Lähdimme Kajaaniin keskiviikkona 10.7.2013 klo 14.00. Tänään 16.7. ajelimme Ouluun Suvin ja Tonin perheen luokse. Kajaanissa Anne on tehnyt monenlaista kotityötä sisällä ja minun aikani on mennyt ulkohommissa, puutarhatöissä. Kummitätinsä, Katrin, kanssa Anne kävi 13.7. Tervossa, jossa hän asui pienenä kolmivuotiaaksi asti. Annesta ja Katrista oli mukava nähdä lapsuuden maisemia ja tavata tuttuja. Paluumatkalla he poikkesivat Iisalmessa ja hakivat Kauhasilta erilaisia luomujauhoja Karpaloon n. 100 kg. 14.7. Kirppistyöntekijämme, Raija, tuli Varkaudesta Kajaanin kautta ja vei osan jauhoista Kuusamoon. Tämä oli hieno asia, että lastimme keveni huomattavasti.

Saavuttuamme Ouluun klo 12.45., Suvi huiskutteli parvekkeelta ja toivotti meidät iloisesti tervetulleiksi Hukkasenkujalle. Jessica ja Vilma olivat nukkumassa päikkäreitä ja Toni oli töissä. Toivotimme Suvin masussa olevan pienen pojan tervetulleeksi maailmaan. Synnytyksen H-hetki lähestyy tuota pikaa. Suvilla oli syntymäpäivä 12.7. ja minä täytän huomenna 17.7. 59 vuotta. Olisi jännä juttu, jos vauva syntyisi jo huomenna, syntymäpäivänäni. Laskettu aika on kuitenkin vasta 30.7. Hukkasenkujalla eletään nyt jännittäviä hetkiä! Kiitos, kun muistatte rukouksin, että kaikki menisi hyvin!

Palaamme Oulusta takaisin Kajaaniin perjantaina 19.7. Annen isän, Arvo Nevalaisen, hautajaiset ja muistotilaisuus pidetään 20.7.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Surua ja iloa, sitähän meidän elämä on.
Onnittelut Paavolle huomisen johdosta!
Suville ja pienelle pojalle Taivaan Isän suojelua synnytyksen hetkille. Onnittelut koko perheelle ja isovanhemmille.
Voimia Annelle ja teille kaikille muistotilaisuuteen 20. päivä. Olette rukouksin mielessämme.
Tuula ja Kati

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei, Tuula ja Kati! Kiitos myötäelämisestä ja onnitteluista! Tytöillä oli ollut aamukampa, josta he olivat laskeneet, kuinka monta yötä on vielä, ennenkuin tulemme Ouluun. Herättyään päiväunilta he kurkistivat ovesta ja ilahtuivat kovin nähdessään, että olimme tulleet kylään. Ympyrän muotoinen palapelimatto oli kiinnostava ja mieluinen tuliainen molemmille. Leikkien ja ruokailun jälkeen lähdimme mattopyykille ja pesimme kaikki nuorten matot. Ne on sitten mukava levittää uuteen kotiin elokuussa.

Mattolaiturille mennessäni yllätyin, kun minua vastaan tuli tuttu henkilö. Hannele P., joka oli Terveysprojekti Karpalo -kurssilla, toukokuussa, Kuusamon Loma-Ajakassa. Hän kertoi ajatelleensa kurssiamme ja sen antia pari päivää sitten. Hän tuli uimaan. Hannele tuli mustikasta ja tarjosi niitä maistiaisiksi. Muistikat olivat tosi suuria ja mehukkaita.

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on ihanat lapsenlapsukaiset : "aamukampakin", ihana juttu. On niin mukava lukea kuulumisianne ja antoisaa Sanaa.
Tuula ja Kati :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Paavolle syntymäpäivän johdosta.Suville myös Onnittelut.Olemma täällä ajatuksissamme mukana Suvin ja Tonin perhelisäyksestä. Jessicalle,Vilmalle,mummille ja ukille myös iloista perhetapatuman odotusta. Taimi ja Reima

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Taimi ja Reima, muistamisesta! Kaikki on vielä odotuksen puolella. Oulussa on tänään sadepäivä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Sain yhden syntymäpäiväkortin. Sen lähettivät TED secretariat, Kansainvälisen Adventtikirkon Trans Euroopan osaston sihteerit. Kortti oli postitettu 11.7.2013 Englannista.
Kortissa toivotettiin Jumalan runsasta siunausta:
"May everything about your day show God's love for you, and as you bask in the blessings He gives, may you know the fullness of His joy.
Happy Birthday

We rejoice with you today and praise God for creating you!
Thank you for the way in which you faithfully serve Him in the work of the Trans-European Division in Finland. Wishing you a very blesred birthday, TED secretariat

You will fill me with joy in Your presence, with eternal pleasures at Your right hand. (Ps. 16:11)

Kortin kuvassa on merimaisema. Rantakallion edessä on tolppa, johon on kiinnitetty tyhjä vene. Tolpan päässä istuu lokki. Rantahietikolla kävelee kolme lokkia ja yksi lokki lentää taivaalla. Kuvassa näkyy siis viisi lokkia. Viisi on lastenlasten määrä, kun Suvi synnyttää pian viidennen lastenlapsen.