lauantai 6. heinäkuuta 2013

Herätyksen ja uskonpuhdistuksen aika on ajankohtainen nyt!

Seuraavan neljänneksen raamatuntutkistelut käsittelevät aihetta: "Herätys ja uskonpuhdistus". "Raamatun Sanoma" -oppaan on laatinut "Mark Finley, joka on kansainvälisesti tunnettu amerikkalainen evankelista, joka toimi pääkonferenssin varapuheenjohtajana vuosina 2005-2010. Siirryttyään kokopäivätyöstä eläkkeelle hänestä tuli pääkonferenssin puheenjohtajan osa-aikainen avustaja aloitteessa herätyksen ja uskonpuhdistuksen edistämiseksi. Pastori Finleyllä ja hänen vaimollaan on kolme lasta ja kaksi lastenlasta."

"Mark Finley on kirjoittanut kirjan: "Risti Kremlissä", joka kertoo evankeliumin räjähdysmäisestä läpimurrosta Venäjällä. Yli 12 000 venäläistä tungeksii ateismin voimahahmojen kokoontumispaikkana 70 vuoden ajan toimineeseen Kremlin kongressipalatsiin Moskovassa.

Jotakin uskomatonta tapahtui Moskovan kaduilla keväällä 1992. Dramaattinen kristillisyyden ja kommunismin kohtaus entisen Neuvostotasavallan sydämessä Kremlissä.
Kommunismin kannattajien massiivinen mielenosoittajien joukko kansoittaa Punaisen torin. Samaan aikaan kulkee yli 12 000 venäläistä kohti Kremlin suurta kongressipalatsia kuuntelemaan evankeliumia, jota julistaa amerikkalaisen Mark Finleyn johtama evankelioimistiimi.
Kremlin lähettämät sotilaat ilmestyvät näyttävästi paikalle. Karkottamaan evankelistoja ja heidän kuulijoitaan? Ei vaan suojelemaan kokoukseen tulevia kommunistimielenosoittajilta!
Nykyään ei nähdä enää Lenininin haudalle pääsyä odottavien pitkiä jonoja. Nyt venäläiset jonottavat saadakseen Raamatun, päästäkseen kuulemaan evankeliumia tai tullakseen kastetuksi.
Sydämessäsi on tapahtunut jotakin, kun olet lukenut tämän kertomuksen evankeliumin voiman ihanista saavutuksista uuden Venäjän maaperällä."

Eo. teksti on lainattu kirjasta, jonka alkuperäisteos on nimeltään: "The Cross and the Kremlin", ja se on käännetty suomeksi 1992. Suomentaja on Tero Kuosmanen ja kirjan kustantaja on Kirjatoimi, Tampere.

Mark Finley on johtanut kymmeniä suuria evankelioimistapahtumia eri puolilla maailmaa. Suomessa Helsingin Finladia-talossa vuonna 1990.

Minulla on ollut etuoikeus kuulla hänen opetustaan 1984-1986 Toivonlinnan seminaarissa. Mark Finleyn into ja palavuus Herraa ja hänen sanaansa kohtaan teki minuun suuren vaikutuksen.

Ilahduin suuresti, kun huomasin, että tämän neljänneksen raamatuntutkistelut ovat hänen laatimiaan.

Sain eilen illalla perehtyä ensimmäisen raamattutunnin aiheeseen: "Herätys, suuri tarpeemme". Tunsin heti vahvan Pyhän Hengen läsnäolon ja halusin avata sydämeni hänelle uudelleen!
Etkö sinäkin haluaisi pyytää Pyhää Henkeä tulemaan sydämeesi ja tekemään jotakin erityistä elämässäsi tänään? "Hän vastaa rukouksiisi, ja taivaan siunaukset virtaavat elämääsi tavalla, jota et ole osannut kuvitellakaan."

Suosittelen, että hankkisit erityisesti tämän neljänneksen "Raamatun Sanoma" -oppaan Kirjatoimelta. Sen hinta on 12,- €. Voit tehdä tilauksesi seuraavan linkin kautta:

Kirjatoimi - Osta tämän kustantajan kirjoja - Booky.fi‎

Ei kommentteja: