tiistai 18. kesäkuuta 2013

Raitista juhannusta!

Kuusamoon on alkanut virrata juhannusvieraita. Sen huomaa marketeissa, kun ihmiset ostavat juhannusruokia ja juomia. Nyt pitää rohkaista ihmisiä viettämään raitista juhannusta, etteivät erityisesti lapsiperheet joudu kärsimään alkoholin tuomista ongelmista. Mustaherukanlehtijuoma, raparperijuoma ja sitruunavesi ovat raikkaita juomia, joita koko perhe voi nauttia juhlissa, kesämökeillä, rannoilla ja terasseilla. Niistä ei mene pää sekaisin ja kontrolli säilyy!
   
Nämä kauniit kesäkuvat löytyivät netistä, ilmaisista kuvista. Iloinen orvokkikuoro laulaa! Ne ovat tosi hauskan näköisiä. Tätä kuvaa katsellessa tulee hauska fiilis! Terveiset ja kiitokset hänelle, joka on nämä kuvat ottanut. Olet onnistunut ikuistamaan upean kesäisen hetken!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh-heh! Todella humoristinen kuva, toi hupaisan ilon hetken työpäivään :-)
Kiitos Paavo juoma vinkeistä!
Siunattua Juhannuksen aikaa,
t. Katariina

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei, Katariina! Minulle soitettiin tänään ja soittaja sanoi, että orvokkikuva on todella hauska. Orvokeilla on mielenkiintoiset kasvot!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
en ihmettele ;-)
Tänä aamuna töihin lähtiessäni, bussipysäkille kävellessäni sain metsätaipaleella kuulla monen kirjavan lintukuoron laulun, en tunnistanut kuin kuikan tyylisen äänen, mutta monta eri lintua oli äänessä yhtäaikaa. Sellaista kuoroa en ole aiemmin kuullut kävellessäni aamulla klo 8.30 aikoihin. Tuntui ihanalta kuunnella kävellessä sitä liverrysten kuoroa :-)
t. Katariina

Paavo Hautala kirjoitti...

Ouluun terveisiä!

Aamulla linnut laulavat innokkaimmin. Mukava, kun lintuja on vielä ilonamme ja ne ovat saaneet piristää sinua työmatkallasi!

Annen äiti tuli tänään meille juhannuksenviettoon.

Niina ja Riina lähtivät kesälomalle. Ensi viikolla Karpaloa pitävät Virpi, Eila, Noora, Raita ja Eine vuoropäivin.