keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kylvötyöt on nyt tehty! Odotamme juhlavieraita!

Sain tänään Karpalon kasvimaan valmiiksi. Sipulit taisin istuttaa liian syvälle, koska ne olivat sateen jälkeen painuneet suurimmaksi osaksi mullan alle. Pitäisiköhän ne kaivaa ylös ja istuttaa uudelleen, vai nouseekohan ne mullan alta ylös, kun ne alkavat kasvaa? Retiisit olivat jo nousseet mullan alta. Ne ovat nyt harvennuskunnossa. Muitakin vihreitä vanoja näkyi olevan neljässä penkissä. Valitettavasti lämpö haihtui Kuusamosta pois. Nyt sää on tavanomainen Kuusamon sää tähän vuoden aikaan eli vilpoinen. Toivottavasti saamme pian lämpöä lisää. Oli niin mukavaa, kun saimme edes hetken kokea kesän lämpöä.

Huomenna saapuu ensimmäinen juhlavieras Kuusamoon. Menen hakemaan hänet lentoasemalta kahden maissa. Hän on juhlapuhujamme, arvaatko kuka?

Tänään hankimme Stemmasta kaksi terassipöytää Karpalon pääoven tuntumaan. Pöydät ovat neiliön muotoiset ja kooltaan 90x90. Niissä on tummennetut lasikannet. Tuolit ovat valkoisia muovituoleja. Kalusteet kestävät vesisateen. Pöytiin mahtuu kahdeksan syöjää kerralla. Laitoimme Arin kanssa neljä koivua. Kiinnitimme ne pylväisiin. Koivut ovat vesisangoissa, että kestävät tuoreina mahdollisimman pitkään.

Ei kommentteja: