torstai 13. kesäkuuta 2013

Kirja, joka sinun kannattaa hankkia ja lukea!

Sain tänään 13.6.2013 klo 21:45 luettua läpi kirjan: "Hän antaa enkeleilleen käskyn". Voin suositella kirjaa kaikille. Taivas ja maa ovat lähempänä toisiaan, sinun maailmassasi, luettuasi kirjan läpi. Kirja sisältää ihmeellisten kokemusten lisäksi selkeää, Raamattuun pitäytyvää ja raitishenkistä, opetusta enkeleistä ja heidän tehtävistään ihmiskunnan keskellä. Mielesi rohkaistuu ja uskosi vahvistuu tämän kirjan kautta!
Kirjan voi hankkia Kirjatoimelta. Tampereelta. Sen on kirjoittanut Marjorie Lewis Lloyd. Kirjassa on 110 sivua. Julkaisija: Media 7, julkaisutoiminta, Tampere, 2013. Kirjan hinta on 18,- €.

Marjorie Lewis
Kautta vuosisatojen enkelit ovat kulkeneet ihmislasten rinnalla lohduttaen, ohjaten, rohkaisten ja vaaroista pelastaen. Useimmiten he ovat pysytelleet näkymättömissä.
Hinta: 18,00 e

Kirjatoimi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kirjan suosituksesta. Olen lukenut mainitun teoksen ja yhdyn Paavon kommenteihin. Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Olet lukenut hyvän kirjan ja saanut rohkaisua!

Hyvää kesää Helenalle ja hänen läheisilleen!

Tilasimme kesäjuhlille Kirjatoimelta melko paljon kirjoja. Juhlavieraat ostivat niitä, mutta kirjoja jäi vielä paljon pöydälle. Voimme palauttaa myymättömät kirjat takaisin Kirjatoimelle, mutta minulle tuli ajatus, että laitan yhden kirjan kerrallaan esille niin, että Karpalon asiakkaat saavat tutustua niihin ja hankkia niitä, jos heitä kiinnostaa. Tänään meni heti kaksi kirjaa ja yksi CD. Olin yllättynyt hyvästä menekistä! Ajattelin, että jospa menisi yksi kirja/viikko.
Ostetut kirjat olivat: "Lapsen tunteet" ja "Sinulle on lahja". Onnea kirjojen ostajille, teitte hyvän valinnan!