maanantai 23. heinäkuuta 2012

Päivän kuulumisia!

Ollessani leirillä sain kuulla, että 9.7.12 Kirppiksellämme kävi varas, joka vei pohjakassasta lähes 80 euroa. Tänään minut kutsuttiin Kuusamon poliisilaitokselle kuulusteluun tämän asian johdosta. 50-vuotias länsirajalla asuva mies, joka näpistyksen teki, on istunut yli puolet elämästään vankilassa tuomittuna erilaisista rikoksista. Jospa Herra pelastaisi hänet pahan vallasta ja hänestä tulisi rehellinen, raitis ja uskovainen mies. Muistetaan häntä rukouksin!

Karpaloprojektin remonttikuulumisia tältä, päivältä.
Kirkon keittiö on purettu jo lähes kokonaan. Tiskipöytä ja laatoitukset ovat vielä purkamatta. Sitten alkaa purkutyön pölyisin vaihe, kun tiiliseinään tehdään aukko kahteen eri kohtaan. Tilat pitää suojata hyvin rakennusmuovilla, ettei pöly leviä joka paikkaan. Vanhat kalusteet on viety kirppikselle. Tänään niistä meni jo ainakin kuusi kaappia ja pieni sähköhella. Nyt me tarvitsemme kirppistä todella paljon. On hieno asia, että voimme myydä siellä käytetyt kalusteet niitä tarvitseville. Asiakkaamme ovat olleet erittäin iloisia, kun he ovat saaneet niin hyvää tavaraa edulliseen hintaan.

Tänään minulla kävi työpaikkahaastattelussa kaksi kokkia Etelä-Suomesta. Molemmat olivat päteviä työntekijöitä ja heitä kiinnostaisi tulla Karpalon vastaavaksi kokiksi. Paikkaa on hakenut tällä hetkellä seitsemän henkilöä. Hakemukset voi lähettää Kuusamon ETRA ry:lle 22.8.2012 mennessä osoitteella: Paavo Hautala Ouluntaival 3 tsto 3, 93600 Kuusamo tai sähköpostilla paavo.hautala@pp1.inet.fi


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kun se remontti on siellä, niin missä järjestätte Jumalanpalvelukset?
Jos joskus askeleet vaikka toisivat tilaisuuteen, kyselee Herran puhuttelussa oleva sisar.

Aila kirjoitti...

Ripeästipä varas oli saatu kiinni. "Poliisin vanha tuttu", sanottaisiin varmaankin.

Laatoituksen purkamisesta: tsekkasin juuri Heikin ottamasta kuvasta, että adv.kirkon keittiössä oli vaaleat kaakelit, joista osassa koristekuvio. Eihän niitäkään heitetä roskiin? Jopa rikkoutuneet kaakelit voidaan kierrättää esim. mosaiikkikeramiikkatöihin.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos rohkaisevasta viestistäsi! Jospa kaikkien askeleet johtaisivat pyhäpäivänä jumalanpalvelukseen. Kommenttisi on rohkaisuksi blogini lukijoille. Jumala esittää kauttasi kutsun. Tämä kutsu on varmaan tehokkaampi kuin jos minä sen esittäisin. Siunausta sinulle! Olet sydämellisesti tervetullut sapattina jumalanpalvelukseen. Järjestämme jumalanpalvelukset kirkossamme Kitkantie 37 aivan normaalisti klo 10.00. Ensiksi ajattelimme, ettemme pysty kokoontumaan kirkossamme remontin tähden, mutta olemme eristäneet remonttialueen rakennusmuovilla ja käynti tapahtuu sivuovesta ja alakerrassa on wc ja naulakko. On suuri siunaus saada olla Herran puhuttelussa. Se on tärkein puhuttelu, missä voimme olla.

Paavo Hautala kirjoitti...

Niin oli. Poliisi käytti hänestä nimeä: "henkipatto".
Keittiölaatat olivat kauniit, mutta ne ovat paikka paikoin niin tiukasti kiinni, ettei ne lähde irti muuten kuin levyn kanssa. Hyvä idea tuo kaakeleitten kierrätys. Oikeastaan tulen niitä tarvitsemaankin erään ideanin toteutuksessa. Jos se toteutuu, niin kerron sitten tarkemmin.