tiistai 3. heinäkuuta 2012

Näkö- ja kuuloyhteys Jumalaan!

"Mutta te maan nöyrät, jotka noudatatte Herran oikeutta, etsikää Herraa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä, niin te ehkä löydätte suojan Herran vihan päivänä." (Sef. 2:3.)
"Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin." (Matt. 6:33.)
"Etsikää aina hänen kasvojaan". (1 Aik. 16:11.)
"Etsikää, niin te löydätte ..." (Matt. 7:7.)
"Juuri sitä, mikä on kadonnut, Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan". (Luuk. 19:10.)

Etsikää Herraa ...
Etsikää aina hänen kasvojaan ...
Etsikää vanhurskautta ...
Etsikää nöyryyttä ...
Etsikää Jumalan valtakuntaa ...
Etsikää hänen vanhurskasta tahtoaan ...
Etsikää, niin te löydätte ...

Nämä asiat ovat tärkeitä, koska Jumala toivoo, että ne olisivat ensimmäisellä sijalla elämässämme aamulla, päivällä ja illalla. Jeesuksessa Kristuksessa löydämme kaiken eo. Jumalan etsiminen ja hänen tahtonsa etsiminen on koko elämänpituinen tehtävä. Ei riitä, että olemme hänet kerran löytäneet. Voimme kadottaa hänet, ellemme etsi häntä joka päivä. Elämä on vaarallista ilman Jeesusta. Kukaan ei selviä perille Jumalan luo ilman Jeesusta. Tarvitsemme Jeesuksen persoonana joka hetki. Hänen tulee olla pysyvästi sydämessämme. Hän on meissä Pyhän Henkensä ja sanansa kautta. Uskon kautta elämme hänen kanssaan! Herran etsiminen on mahdollista vain sanan ja rukouksen kautta. Yhteys Herraan ei ole mahdollista muuta tietä. Jeesuksella oli maan päällä yhteys Isään, sanan ja rukouksen kautta. Rukouksen ja sanan kautta meillä on näkö- ja kuuloyhteys Jumalaan. Jeesuksen omat eivät etsi Herraa vain itsensä tähden, vaan he etsivät Herraa sen tähden, että he voisivat olla Herran kanssa yhteistyössä etsimässä kadonneita ihmisiä. Jeesus tuli maan päälle etsimään kadonneita. Hän uskoi omilleen saman tehtävän, kadonneiden etsimisen. Jeesus etsii ihmisiä ihmisten avulla. Tämä on ihmeellinen asia. Sinä voit olla Jeesuksen kädet, jalat, silmät, korvat, sydän jne. Sinun kauttasi Jeesus koskettaa toista ihmistä. Jeesuksella on taivaassa jatkuva esirukoustyö meidän puolestamme. Onko meillä jatkuva esirukoustyö maan päällä. Jeesus pyysi maan päällä ollessaan opetuslapsiaan rukoilemaan hänen kanssaan. Nyt on tullut aika kiinnittää huomiomme rukouselämäämme. Rukoilemmeko liian vähän? Rukoileeko joku liian paljon? Voiko Jeesuksen oma elää rukoilematta lainkaan?

Ei kommentteja: