sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Terhon aprillipila onnistui!

Lähdin tänään 1.4. klo 7.00 Posion kautta Rovaniemelle ja palasin Kuusamoon klo 19.30. Osallistuin PSL:n johtokunnan kokoukseen. Menomatkalla näin tien sivussa paljon tölkkejä, mutta en ehtinyt kerätä niitä Karpalon hyväksi. Olin vähän harmissani, koska tölkkejä oli tosi paljon. Palatessani, kun ei ollut kiirettä, pysäytin autoni vähän väliä ja keräsin kaikki tölkit, jotka huomasin tarpeeksi ajoissa. Paljon jäi kuitenkin keräämättä. Olisipa mahtava juttu, jos tähän hommaan innostuisi väkeä enemmän. Jos näin tapahtuisi, niin Karpalon rahat olisivat pian koossa. Joko sinä olet mukana tässä touhussa? Tulevan kesän aikana Karpaloprojekti pitäisi käynnistää. Nyt tarvitaan uskoa ja rohkeutta ottaa Karpalo-askeleet kohti projektin toteutumista!

Kun pääsin kotiin, niin Terho soitti vakavana, että joku on ajanut autoni perän lyttyyn. Säikähdimme Annen kanssa ja menimme katsomaan, miltä auton perä näytti. Kaikki oli ok. Sitten saimme kuulla puhelimessa, että kyseessä oli aprillipila. Kylläpä Terho osasi aprillata tehokkaasti. Menimme molemmat ansaan. Juksattiinko sinua?

4 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Olin kovasti hyvilläni, että aprillipäivä sattui tänä vuonna viikonlopulle. Koulussa tahtoo uutterimmat yrittää koko ajan juksauttaa. Me emme viitsineet Heikin kanssa toisiamme narrata, ei kai Heikki edes muistanut, etä on aprillipäivä, palmusunnuntai oli päällimmäisenä mielessä, kun virpojia kulki ovella.
Näin lumien sulaessa paljastuu tölkkejä sieltä täältä. Autolla liikkuessa on todella harmillista, kun ei voi joka purkin takia pysähtyä, moottoritiellä ei senkään vertaa! Mutta niin tänään kuin eilenkin olen tuonut kotiin tölkin tai pullon. En vain muista, joko olemme yhden erän laittaneet ETRA:n tilille vai emme... näkyivätkös ne tilitykset/ tilittäneet jossain täällä blogillasi?

Paavo Hautala kirjoitti...

25.5.2011 kirjoitetun kirjoituksen kohdalta voi seurata, ketkä ovat osallistuneet Karpalon rahoittamiseen panttirahoilla tai muilla lahjoituksilla. Ailan tai Heikin nimeä ei näy vielä listalla. Rahastonhoitaja raportoi minulle kerran kuukaudessa, kun hän saa tiliotteen ja siinä näkyy maksajien nimet ja summat. Jokaisesta 54,75 euron summasta tulee ruksi tai tähti, riippuen siitä onko kyse lahjoituksesta vai pullopalautusrahasta.

Aila kirjoitti...

No niin, se on sitten jäänyt vasta puheen asteelle... Mutta nyt kun sain uudelleen pankista verkkopalvelutunnukset kadottamieni tilalle, niin saatanpa itsekin ottaa asiakseni.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Aila! Saat sitten nimesi listalle ja myöhemmin Karpalon seinälle yhtenä rahoittajana.