lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kävin tänään Rovaniemellä seurakuntavierailulla

Lähdin tänään 28.4.2012 klo 7.00 Rovaniemelle ja palasin kotiin klo 17.00. Pidin Rovaniemellä ehtoollisjumalanpalveluksen. Tällä kerralla en käynyt Kemijärvellä, koska seurakunnan väki oli matkoilla. Matka meni hyvin. Sää oli kaunis ja aurinkoinen ja tiet sulana. Lunta on vielä paljon. Matkan aikana näin vain yhden poron, mutta kanalintuja näin, useita.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla, Paavo, on ollut pitkä ja siunattu päivä Rovaniemellä, kun johdit ehtoollisjumalanpalvelusta. Teillä todella on ollut oikein juhlasapatti.
Minä taas olin pitkästä aikaa oman seurakunnan jumalanpalveluksessa ja oli ilo kohdata myös siellä Ari Hyyppä.
Kävimme lounastamassa kolmisin (Ari, Pirkko ja minä), jonka jälkeen Ari lähti levittämään varkautelaisille hengellistä kirjallisuutta ja lehtiä.
Tänään menen perheeni (puoliso, lapset, lapsenlapset ja miniä) Rossoon syömään. Näin juhlistamme vanhenemistani.
Täällä lumet ovat hävinneet melkein kokonaan, piha odottaa myös haravointia ja kanervat pitäs saada vietyä kompostiin.
Siunausta ja aurinkoisia lumen sulattavia päiviä sinnekin. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Mukava kun Ari tuli käymään Varkaudessa ja teillä oli virkistävä sapatti yhdessä. Meillä on vielä paksut kinokset lunta. Silti löysin tänään yllätyksen, puutarhastamme. Keltaiset krookukset olivat nostaneet päänsä pystyyn, kun luminen katto oli sulanut niiden päältä pois. Kaukolämpöputkien vaikutuksesta lumet sulavat nopeammin tien syrjästä kuin muualta päin pihaa.
Onnea ja siunausta syntymäpäiväsi johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Oli ihana käydä rakkaitten kanssa syömässä. Lapset muistutti, että RUOKARUKOUS. Sanoin, että rukoilin hiljaa ruokarukouksen, mutta sitten piti ääneen lausua myös.
Muistivat, että mummon luona aina on ennen ruokailua rukous. Hienoa, että joku asia on jäänyt heidän muistoihin mummolasta.
Saimme kabinetissa omalla joukolla viettää unohtumattoman hetken hyvän ruoan parissa. Raija