keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kuusamon ETRA ry etsii työntekijöitä

Tuleeko sinusta Kasvisravintola Karpalon pääkokki? Pääkokin virka on nyt haussa valtakunnallisessa avoimien työpaikkojen sivustoilla netissä. Jos olet kiinnostunut haastavasta työstä ja olet mielestäsi pätevä hoitamaan ko. tehtävää, niin voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteella: Kuusamon ETRA ry/Paavo Hautala Ouluntaival 3 tsto 3 93600 Kuusamo puh. 040 8474 582 tai sähköpostissa: paavo.hautala@pp1.inet.fi Toinen työ koskee Kirppiksen vapaaehtoistyöntekijää 21.7.2012 saakka. Jouduimme sulkemaan kirppiksen eilen, koska Raija lähti Varkauteen, emmekä ole saaneet toista työntekijää tilalle. Kiitos, Raija, suurenmoisesta työstä, kirppiksellä. Olisimme kyllä halunneet pitää sinut Kuusamossa pidempäänkin. Muistamme sinua ja läheisiäsi rukouksin. Jospa Herra lähettäisi teidät kaikki jonakin päivänä asumaan Kuusamoon, vakituisesti. Jos sinulla olisi mahdollisuus irrottautua joksikin aikaa vapaaehtoistyöhön ja sinua kiinnostaisi kirppiksen pitäminen, niin tule kokemaan jotakin uutta Herran kanssa. Voimme tarjota sinulle ilmaisen majoituksen kirppiksen alakerrassa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää jatkoa sinulle Raija sinne Savon sydämeen!
Kiitos kun pääsit käymään täällä Kuusamossa ja toit tullessasi ihanan ja lämpöisen tunnelman keskuuteemme sieltä Savonmailta. Siellä taitaa olla kevät jo paljon pitemmällä. Nähdään taas kesänkorvalla, jos Herra suo.
Muistetaan rukouksin.
T. Toinen tänne pohjoiseen kulkeutunut sisar.

Anonyymi kirjoitti...

Rakas sisareni, Herrassa. Kiitos sydäntä lämmittävästä viestistäsi. Kiitos Taivaan Isälle, Sinusta, ystäväni. Oli ilo tavata sinut pitkästä aikaa ja toivon kaikkea hyvää elämääsi ja Jumalan rakastavaa johdatusta suunnitelmiesi toteutumisessa.
Esirukoukset ei koskaan ole turhia, Jumala tahtoo, että kannamme lähimmäisiä Hänen armoistuimen eteen.
T: Raija (savon häirikkö)

Paavo Hautala kirjoitti...

Raijan nimen yhteyteen ei kyllä sovi ajatus savon häiriköstä. Teet aina työtä suurella sydämellä. Ystävällisyytesi, iloisuutesi ja rakkautesi heijastuu sinusta ja luo ympärille valoisan ja lämpimän ilmapiirin.