maanantai 9. huhtikuuta 2012

Punaiset kaulaliinat rukoushiihtäjien kaulassa!

Muistattehan, että tänään klo 12.00 lähdemme rukoushiihtoon. Kokoonnumme pappilan kodalle klo 12.00 ja valmistaudumme lähtemään ladulle kolmeksi tunniksi. Jokainen voi hiihtää sellaisen matkan kuin haluaa. Kukin toimii kuntonsa ja voimiensa mukaan. Ulkona on kaunis aurinkoinen sää. Nyt saa aurinkoa, joka on ollut meiltä kauan piilossa pilviverhon takana tai alhaalla taivaanrannan alla. Olisikohan hyvä laittaa aurinkolasit silmille, ettei aurinko häikäisisi liiaksi? Kodalla pidämme pienen hartaushetken ja jaamme rukousaiheita, joita voimme muistaa hiihtäessämme. Eilen pyydettiin esirukousta Israelin puolesta. Israelissa on nyt vakava tilanne, sodan uhka leijuu ilmassa.

Muistattehan laittaa punaisen kaulaliinan kaulaan! Siitä tunnistamme rukoushiihtäjät. Nähdään ladulla! Kiitos, Terho, kun kävit voitelemassa sukseni! Lähdin tänään ladulle ensimmäisen kerran tänä talvena.

1 kommentti:

Paavo Hautala kirjoitti...

Rukoushiihto onnistui hyvin. Aurinko paistoi ja sää suosi hiihtäjiä. Tapahtumaan osallistui 11 uskovaa. Kodalla, lähtiessämme ladulle, lauloimme kauniin virren, luimme Ps. 121, rukoilimme ja kirjoitimme lapuille rukousaiheita, joita kannoimme Herralle 17 km:n hiihtolenkillä. Ikuistimme tapahtuman myös valokuvaamalla. Terho voiteli sukseni, mutta matkan varrella voiteet kuluivat suksieni pohjasta ja niistä tuli lipsuvat. Hiihdostani teki työlään myös liian lyhyet sauvat. Otin kiireessäni Annen sauvat ja ne olivat minulle liian lyhyet. Hiihtelin "ylipapin" perässä ja selvisin maaliin, kodalle, jossa lauloimme kiitosvirren, rukoilimme ja joimme kuumaa mehua. Luimme Ps. 96 ja rukoilimme lapuille kirjoittamiemme rukousaiheiden puolesta. Esirukouspyynnöt viedään rukouspuutarhaan "Isän kämmenelle" ja niitä muistetaan siellä aina, kun rukoilemme. Tapahtuma yhdisti meitä ja antoi iloa. Päätimme tehdä tästä tapahtumasta perinteen. Sovimme, että ensi vuonna, jos Herra suo, hiihdämme rukoushiihdon samalla tavalla toisena pääsiäispäivänä. Tulkaa silloin mukaan. Matkailijatkin voivat varustautua "pyhiinvaellusmatkalle" Kuusamoon! Kiitos kaikille rukoushiihtoon osallistuvalle. Taivaan siunaukset ovat laskeutuneet yllemme!