sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ystävällisyys ja auttamishalu eivät ole kadonneet maailmasta!

Viime yönä ja tänään päivällä Kuusamossa on satanut paljon lunta. Kotimme portinpielessä oli tänä aamuna niin paksut kinokset, etten jaksanut niitä kolata. Lumi oli raskasta suojalunta. Onneksi Kuukkelintiellä oli juuri silloin traktori lumitöissä, kun suunnittelin kolaamista. Traktorimies aurasi pyynnöstäni myös kotiporttimme edestä suurimmat kinokset sivuun. Kiitos sinulle, joka teit minulle suuren palveluksen. Ystävälliset ja avuliaat ihmiset eivät ole vielä kadonneet maailmasta. Toivottavasti lumentulo loppuisi ja lumet sulaisivat mahdollisimman pian pois.

2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Ihana ja positiivinen otsikko, joka on onneksi ihan totta!
Täällä tuli myös märkää raskasta lunta, mutta vähitellen sohjo kadultamme alkaa sulaa, kun lämpöä on neljä astetta. Pyörämatka kirkkoon oli silti varsin kolea. Pyörätiet oli aurattuna.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Aila ja Heikki lahjastanne Karpalolle! Olen nyt merkinnyt nimenne rahoittajien listalle. Toivottavasti Karpalon seinälle asetettavalle taululle kirjoitetaan kesällä monien muidenkin sukulaisteni nimiä. Onhan listalla jo muutamia. Se on hyvä alku. Teidän mukanaolo innostaa varmaan muitakin sukulaisiani mukaan. Annekin innostui antamaan tänään oman osuutensa Karpalolle, hienoa! Toivottavasti sukulaiseni lukevat tämän tekstin ja innostuvat asiasta yhtä paljon kuin tekin. Muistan kuinka Aila oli alusta alkaen innostunut Karpalosta ja innosti myös tuttujaan mukaan. Listalla on yksi raahelainen teidän lisäksenne. Hän on varmaan Ailan innostama henkilö, vai kuinka?