sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Rachel Hymanin konsertti Kuusamossa oli menestys!

Rachel Hymanin konsertti tänään 8.4.2012 klo 18 Kuusamon Adventtikirkossa oli menestys, suorastaan läpimurto. Laulut olivat todella kauniita. Rachelin ääni on ihmeen ihana. Hän laulaa kuin enkeli. Lähes kaikilla salin sadalla tuolilla näytti istuvan kuulija. Joensuusta asti oli tullut yhdeksän kuulijaa. Joensuusta kotoisin oleva Jaakko Pappinen toimi loistavana tulkkina. Oli ilo kuunnella ja katsella kahta nuorta, joiden sydämet hehkuivat Jumalan rakkauden paloa! Rachel kertoi ihmeellisen uskoontulokokemuksensa. Juutalaisesta taustasta kristityksi tuleminen ei ole ollut helppoa. Vain suuri Jumalan ihme on tehnyt sen mahdolliseksi. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua Rachelin konserttiin omalla paikkakunnallasi, niin voin lämpimästi suositella sinulle. Mene ihmeessä kuuntelemaan! Kyllä kannattaa!
Kiitos Rachel sydäntä sykähdyttävästä konsertista! Tervetuloa uudelleen, Kuusamoon!
Siunausta ja varjelusta, elämääsi! Onnea ja menestystä, konserttimatkoillesi!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Paavo, että mahdollistit kuusamolaisille ihanan kokemuksen näin Pääsiäsen juhlan aikaan. Hyvin koskettavan todistuksen uskoontulostaan Rachel kertoi. Varmasti jokainen kuulija sai sydämeensä jäljen Jumalan rakkaudesta. Rachelin ääni soi todella pehmeästi ja kauniisti ja sopi hebrealaisten hengellisten laulujen esittämiseen.
Kiitos taivaan Isälle, Rahcelista, joka talenttinsa myötä virkisti meitä illan konsertissa. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Hienoa kun Raija pääsit mukaan konserttiin. Se oli kyllä ikimuistoinen kokemus meille kaikille. Kuulin, että Oulussa on ollut myös runsaasti kuulijoita ja kaikki ovat pitäneet kuulemastaan. Tänä iltana on Kokkolan vuoro. Eräs Kuusamon konserttiin osallistunut antoi minulle tänään hyvin positiivisen palautteen konsertista. Hänen seurassaan olleet miehet ovat ihmetelleet hänelle moneen kertaan Rachelin kaunista ääntä ja pirteää esitystä. He eivät olleet ikinä kuulleet mitään vastaavaa. He olivat pääsiäismatkalla Kuusamossa, joten heille tuli tilaisuus tulla konserttiin. Rachelin todistus kosketti aivan valtavasti. Sanoivat, että jos he eivät olisi tulleet konserttiin, niin he olisivat jääneet pajosta paitsi.

Paavo Hautala kirjoitti...

Perjantai-iltana 13.4. yhteiskristillisen tilaisuuden jälkeen sain kuulla iloisen uutisen. Siskoni Seija, Salosta ja Hilkka, Nurmijärveltä olivat olleet Helsingissä Rachel Hymanin konsertissa. He olivat pitäneet kuulemastaan ja kokemastaan erittäin paljon. Konsertti oli ollut heille elämys! He olivat myös tavanneet tuttujani ja sain heidän terveiset. Tämäkin lisäsi iloani entisestään. Huomasin Kuusamossa, että konsertin jälkeen Rachelin kuulijoiden sydämet hehkuivat iloa. Tänään eräs kuusamolainen kuulija kertoi minulle puhelimessa, että hänen sydämensä oli konsertin jälkeen täynnä iloa ja riemua. Uskon, että tämän saman saivat kokea kaikki, jotka saivat olla mukana kuulijan paikalla eri puolella Suomea. Uskon, että tämän ilon takana oli Pyhä Henki, joka vuodatti sydämiimme rakkauden ja ilon.