tiistai 17. huhtikuuta 2012

Näin löydät blogiltani sinua kiinnostavia kirjoituksia!

Tiedoksi! Jos haluat löytää blogiltani jotakin määrättyä asiaa koskevaa tietoa, niin löydät sen helposti, kirjoittamalla vasempaan yläosaan, nimeni yläpuolella olevaan suurennuslasilla varustettuun pieneen "lokeroon", avainsanan, ja painat "Enteriä". Silloin saat esille kaikki siitä aiheesta kirjoitetut kirjoitukset. Ne tulevat esiin allekkain ja voit nyt lukea etsimäsi aiheet. Karpaloa koskevia sivuja löydät esim. 16.3.2009, 4.10.2009, 3.5.2011, 16.5.2011, 25.5.2011, 28.7.2011, 15.4.2012. Jos haluat tietää olenko kirjoittanut jostakin määrätystä Raamatun tekstistä, niin kirjoita "lokeroon" esim. Ps. 100. Löydät heti sivun, jossa olen maininnut Ps. 100. Nyt voit kokeilla ja harjoitella tietojen etsimistä! Kerrothan sitten, miten onnistuit löytämään etsimäsi? Onnea matkaan!

Aluksi en osannut käyttää blogiani kunnolla. Esim. jos joku oli kommentoinut vaikka vuoden 2009 kirjoituksiani, se jäi huomioimatta. Nyt saan tiedon heti, kun kommentti ilmestyy, vaikka se olisi minkä kirjoituksen yhteydessä tahansa. Jos laitat esirukouspyynnön mihin kohtaan tahansa, niin saan siitäkin tiedon heti ja rukousaiheesi puolesta rukoillaan välittömästi. Tämä blogi toimii nopeana kanavana.

2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Kiitos vinkistä!
Enpä ole minäkään koskaan aiemmin käyttänyt/ huomannut/ älynnyt käyttää tuota hakua. Testasin tänään omalla blogillani, kun halusin löytää yhden kirjoituksen, josta en yhtään muistanut, milloin olin kirjoittanut. Hakusanan avulla löytyi helposti.

Paavo Hautala kirjoitti...

Eikö olekin hyvä asia, että löytyy tietoa näin kätevästi. Pitää vain muistaa oikeat ja nasevat hakusanat, joilla tietoa etsii.

Nyt on tapahtunut bloggerin sivuilla muutoksia. Esimerkiksi tilastosivut ovat muuttuneet aivan toisenlaisiksi. Pitää opetella uusien sivujen käyttöä. Toiminnat ovat vielä vahän hakusessa.