sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kasvisravisravintola Karpalon rakennustyöt aloitetaan 22.7.2012

Sain tänään 15.4.2012 klo 15.00 tärkeän puhelun. Maranatha-rakentajien johtaja Pekka Pihl soitti ja kyseli Karpalo asiasta. Puhelun aikana sovimme, että Kasvisravintola Karpalon rakentaminen Kuusamossa aloitetaan 22.7.2012, jos Herra suo. Jos tämän viestin lukee joku auttamishaluinen rakennusalan ammattilainen, joka haluaisi liittyä Maranatha-rakentajien joukkoon, niin hän voisi ottaa yhteyden Pekka Pihliin puh. 040 7488 534 tai sähköposti: pekkapihl@hotmail.com, ja kertoa halustaan olla mukana vapaaehtoistyössä? Pekka kokoaa rakentajien ryhmän ja hän tietää minkä alan miehiä tai naisia tarvitaan mukaan tähän projektiin. Huoltojoukkoihin, ruoanlaittoon, siivoustöihin ja erilaisiksi avustajiksi tarvitaan myös väkeä. Karpalon rahoitus ei ole vielä kokonaan selvä. Olemmekin haastaneet ystäviämme 55,- eurolla (vuoden pullopalautusraha) mukaan rahoittajiksi tähän Kuusamon ETRA ry:n suureen terveysprojektiin. Jokainen 55,- euron lahjoittaja saa nimensä Karpalon seinälle, "kunniatauluun". Voit katsoa 25.5.2011 päivätyn kirjoituksen kohdalta, keiden nimet ovat jo tulossa tuohon tauluun.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Paavo, että sain ensimmäisenä kuulla tämän ilouutisen Kuusamossa Kasvisravintolan rakentamisprojektista.
Kirppis, jota olen ollut hoitelemassa Varkaudesta eripitusia aikoja jo kahden vuoden ajan, on sijainnut perustettavan ravintolan tiloissa. Kirppistuotoilla on kartutettu Karpalon rakennusprojektia ja pullo- ja tölkkikeräys on myös edelleen käynnissä.
On riemastuttavaa, että vihdoinkin kasvisravintola Kuusamoon on totetumassa!
Kiitos Taivaan Isälle , että Hän johtaa auttamishaluiset ihmiset kaikkiin tehtäviin ja myöskin avustamaan rahoituksen saamisessa kuntoon, ennenkuin rakennustyöt käynnistyy heinäkuussa. Sydän iloa ja kiitollisuutta tulvillaan Jumalan rakkauden ja huolenpidon suuruudesta, Raija kirppikseltä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Herra on asettanut Raija sydämellesi Karpalon. Olet Varkaudesta asti tullut useaan otteeseen Kuusamoon kirppistä pitämään. Vapaaehtoisena työntekijänä olet tehnyt arvokasta ja pyyteetöntä työtä. Pitihän sinun saada tieto heti kärkeen! Nyt täytyy ruveta miettimään kirppiksen siirtoa. Olisihan se mukava, jos voisimme pitää myös kirppistä jatkossakin.