perjantai 27. huhtikuuta 2018

Kiittäminen on Jumalan kunnioittamista!

"Anna Jumalalle uhriksi kiitos, täytä lupauksesi Korkeimmalle. --- Joka kiitosta uhraa, se kunnioittaa minua. Joka pysyy oikealla tiellä, saa nähdä, kuinka Jumala pelastaa." (Ps. 50:14,23.)

Kiitosuhri on Jumalalle mieleen. Kunnioitamme Jumalaa, kun kiitämme häntä kaikesta mitä hän on tehnyt, mitä olemme häneltä saaneet ja mitä hän on meille ja koko maailmankaikkeudelle. Ilmestyskirjassa kuvataan taivaallista jumalanpalvelusta, joka on täynnä kiitosta. Kiitos kulminoituu kahteen teemaan, josta luodut antavat seitsenkertaisen kiitoksen.

"- Herra, meidän Jumalamme! Sinä olet arvollinen saamaan ylistyksen, kunnian ja vallan, sinä olet luonut kaiken. Kaikki, mikä on olemassa, on sinun tahdostasi luotu." (Ilm. 4:11.)

"Karitsa, joka on teurastettu, on arvollinen saamaan voiman ja rikkauden ja viisauden ja väkevyyden ja kunnian ja kirkkauden ja ylistyksen. --- Hänelle, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalle ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti!" (Ilm. 5:12,13.)

Luominen ja Lunastus ovat suuria kiitoksen aiheita kaikille luoduille. Jokapäiväinen huolenpito ja johdatus antavat meille aiheen kiittää häntä joka päivä!

Ei kommentteja: