torstai 22. maaliskuuta 2018

Usko on kuin avain, joka avaa oven autuuteen!

Jokainen ihminen kaipaa rakkautta ja rauhaa. Näitä asioita ei voi ostaa rahalla. Niitä ei voi hankkia millään ihmisen keksimällä keinolla. Onnen oppaat, jotka tarjoavat ihmisille erilaisia keinoja rauhan saavuttamiseksi, pettävät lukijansa. Rauhaa ei voi kehittää opiskelemalla. Viisautta on hyvä etsiä, mutta rauha ei tule viisauden kautta.

Jeesus haluaa antaa sinulle oman rauhansa. Sinun tulee vain antaa hänelle siihen mahdollisuus. Antautumalla Jeesukselle saat häneltä uuden sydämen ja uuden hengen. Syntien anteeksisaamiselle ei ole mitään muuta ehtoa kuin syntien tunnustaminen. Kun tunnustat syntisi ja päätät valita luopua niistä Herran armon avulla, saat anteeksiannon kautta rauhan, Jeesuksen työn ansiosta. Kun Pyhä Henki on johdattanut meidät tähän tilanteeseen, saamme lahjan, joka on lahjoista suurin ja arvokkain. Kun pyydät Jeesusta tulemaan elämääsi ja uskot häneen, niin sinusta tulee uusi luomus. Rauha on sinulle lahja, josta saat kiittää joka päivä Jeesusta.

Jeesus on luvannut antaa meille oman rauhansa, kun tulemme hänen tykönsä. Meidän tulee uskoa tämä totuus ja vastaanottaa se uskon kautta. Usko on kuin avain, joka avaa oven autuuteen.

Ei kommentteja: