sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Sinä voit olla pelastava kirje, valontuoja pimeään sydämeen!

"Te itse olette meidän kirjeemme, joka on kirjoitettu meidän sydämiimme ja jonka kaikki ihmiset tuntevat ja lukevat. Onhan selvää, että te olette Kristuksen kirje, meidän palvelustyöllämme kirjoitettu, ei musteella vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin vaan sydämen lihatauluihin." (2. Kor. 3:2,3.)

Taivaan Isä lähetti oman Poikansa maailmaan kertomaan ihmisille, millainen Isä meillä on taivaassa. Jeesus oli Isän rakkauskirje. Jeesus on lähettänyt opetuslapsensa kertomaan maailmalle, millainen Jeesus on ja mitä hän on tehnyt meidän hyväksemme. Olemme Jeesuksen rakkauskirjeitä.

Kristuksen omien pitäisi kertoa maailmalle elämänsä kautta totuutta Jumalan luonteesta. Samalla tavalla kuin Jeesus kertoi Isänsä luonteesta, kuinka sekä Isän että Pojan luonne ovat samanlaisia. He ovat täynnä armoa, totuutta, hyvyyttä ja rakkautta. Paholainen on vääristänyt jumalakuvan. Hän on onnistunut monien kohdalla siirtämään oman turmeltuneen luonteensa ominaisuudet kuvaamaan Jumalaa. Ankara ja rankaiseva Jumala saa ihmiset pelkäämään häntä. Jumalan rakkauden käskyt paholainen on selittänyt olevan onnea ja vapautta rajoittavia kahleita.

Jokaisen Jeesukseen uskovan etuoikeus ja tehtävä on poistaa väärä jumalakuva. Uskovien tekojen tulisi heijastaa Jumalan tekoja. Kun uskovat osoittavat lähimmäisilleen rakkautta Jeesus tulee kirkastetuksi.

Jeesuksen parantama riivattu olisi halunnut lähteä Jeesuksen mukaan, mutta Jeesus lähetti hänet omaistensa luo kertomaan, mitä Jeesus oli hänelle tehnyt. Hänet lähetettiin Kristuksen kirjeeksi läheisilleen. Jokainen uskoon tullut on rakkauden lähettiläs omalla paikallaan. Hänen tulee olla avoin kirje, jonka kaikki voivat lukea ja tulla siunatuksi ja kosketetuksi Jumalan rakkaudesta, hyvyydestä ja armosta.

"He ovat voittaneet hänet Karitsan veren ja todistuksensa sanan kautta eivätkä ole rakastaneet henkeään vaan ovat olleet alttiit kuolemaan asti." (Ilm. 12:11.)

Uskovan todistus otetaan vastaan tai torjutaan. Torjuttu todistus voi saada kuulijoissa aikaan niin suuren vihan, että todistaja tapetaan, kuten Stefaanus, joka oli ensimmäinen marttyyri. Veritodistajan vaikutus on kuitenkin siemen evankeliumin voitolle. Paavalin elämä kertoo siitä.

Uskovien todistus Herrasta on valoa, joka loistaa pimeydessä ja ohjaa pimeydessä eläviä todellisen valon, Jeesuksen, luokse.
Sinä voit olla pelastava kirje, valontuoja pimeään sydämeen!

Ei kommentteja: