sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kiitollisuus on taivaallista!

Jumalan Hengen herättämä anteliaisuus ei liity laskelmoivaan vaan uhrautuvaan rakkauteen. Jumalan rakkaus tulee esille siinä uhrissa, jonka hän on antanut meille Jeesuksessa. Meidän rakkautemme Jeesusta kohtaan tulee esille kiitollisuudessa häntä kohtaan. Kiitollisuus johtaa korkeimpaan iloon sekä antajan että saajan sydämessä. Saamiemme lahjojen herättämä kiitollisuus tuo esille rakkautemme antajaa kohtaan ja saa meidät uhraamaan Jumalan valtakunnan hyväksi. Marian kokema armon, syntien anteeksisaamisen ja pelastuksen lahjan vastaanottaminen johtivat siihen suureen uhraukseen, minkä hän teki, kun hän voiteli Jeesuksen jalat kallisarvoisella nardusöljyllä.

Kaikkien antamiemme uhrilahjojen taustalla oleva motiivi ratkaisee sen, ovatko uhrilahjamme sulotuoksuisia Jumalan valtaistuimen edessä. Kiitollisuus on taivaallista, mutta kiittämättömyys saatanallista!

Mitä paremmin tunnemme Jeesuksen sitä kiitollisemmaksi tulemme!

"Joka kiitosta uhraa, se kunnioittaa minua. Joka pitää huolen vaelluksestaan, se saa nähdä pelastuksen, jonka Jumala antaa." (Ps. 50:23.)

Ei kommentteja: