tiistai 24. tammikuuta 2012

Yhteiskristilliset Paavon -päivä seurat

Huomenna 25.1.2012 klo 18.00 kodissamme on yhteiskristilliset Paavon -päivä seurat. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Kuukkelintie 3:een.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin Paavon-päiväkortin postiin, mutta en muistanut Kuukkelintien numeroo. Toivottavasti saat silti kortin kotiisi. Hyvää Paavon-päivää sinulle ja siunattuja hetkiä yhteiskristilliseen tapaamiseen kodissanne. T: Raija

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Paavon päivää
Terveisin Sani.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Raijalle ja Sannille muistamisesta. Paavon-päivä seurat menivät hyvin. Rovasti Seppo Ervasti piti koskettavan puheen Paavalin elämästä, myös laulut, rukoukset ja Arin todistus siunasivat meitä kaikkia. Kova pakkanen verotti kuulijakuntaa. Meitä oli koolla kuitenkin 15 henkeä. Järjestimme CHIP -tarjoilun, josta vieraamme olivat hyvin kiinnostuneita ja tilasivat reseptejä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Niin ... unohtui kiittää Raijaa ja Joukoa kauniista ruusu-kortista!

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet ONNITTELUT Paavon nimipäivän johdosta!
Mukava lukea siunauksellisista nimipäivä seuroista. HelenaS

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Helena! Tilaisuus oli ainutlaatuinen. Jeesus oli sanansa ja Pyhän Henkensä välityksellä keskellämme. Tunsimme yhdessä iloa Herrassa!

Aila kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Aila kirjoitti...

Minulta myös myöhästyneet nimipäiväonnittelut! Tämän vuoden alku on mennyt kuin siivillä, enkä ole vielä yksiäkään nimipäiviä muistanut onnitella, vaikka veljelläni Karillakin sellainen oli :(

PS. Piti poistaa tuo äskeinen komenttini, kun julkaisin sen liian kiireesti ja siihen jäi kirjoitusvirhe.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Aila, onnitteluista. Joskus harmittaa, kun kommentteihin tulee virheitä ja niitä ei voi korjata muuten kuin poistamalla koko kommentin. Pienet virheet eivät kuitenkaan haittaa, jos asian sisältö ei ole muuttunut. Tammikuu on jo kohta historiaa. Pakkaset paukkuvat kovina. Minulla on nyt oikean käden etusormi kosketusarkana, koska palellutin sen 25.1. aamulenkillä. Tietääkö joku, miten paleltumaa pitäisi hoitaa? Auttaisiko joku rasva?

Anonyymi kirjoitti...

Aloe Vera geeliä on tullut kokeiltua naamaan, kun on paleltumia ollu. Voi harmi, että sulla sormi paleltunu. Kokeile hieroa, että veri alkaisi kiertää. Paksut tumput pitää olla pakkasilla käsissä ja jos vielä sauvoilla lykkii niin ovat sormet aremmat paleltumaan.
Lähden kirkolle käsityöpiiriin ja Veli Keronen tulee myös, luetaan 40-päivää kirjaa. Lämpimin ajatuksin Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos hyvistä ohjeista. Huolehdin nyt hyvin, ettei sormet jäädy.