maanantai 9. tammikuuta 2012

Tunturissa tuulee, sataa ja paistaa!

Tunturissa tuulee, sataa ja paistaa! Minkälainen on sydämemme puutarhan säätila tänään!
Tämän aamun aamuvartiojae on Jes. 61:10 "Minä riemuitsen Herrasta, minä iloitsen Jumalastani! Hän pukee minun ylleni pelastuksen vaatteet, hän kietoo minut vanhurskauden viittaan, niin että olen kuin sulhanen, joka laskee hiuksilleen juhlapäähineen, tai kuin morsian, joka koristautuu kauneimpiinsa."

Kun puemme tänään tälle päivälle varaamamme vaatteet päällemme, niin ajatellaan näitä pelastuksen vaatteita. Annetaan Herran pukea päällemme pelastuksen vaatteet. Vanhurskauden viitta kaunistaa meidät sulhasen ja morsiamen kaltaisiksi. Saamme joka päivä kulkea hääpuku yllä, kun joka aamu annamme Herran pukea meidät vanhurskautensa puhtaaseen pukuun. Herralla on kaikille meille sopiva puku valmiina. Saamme pyytää sitä häneltä ja hän antaa sen meille lahjana. Uskotko tämän?

"Ja niin kuin maa työntää versoa, niin kuin puutarha saa kylvetyn siemen kasvamaan, niin Herra, minun Jumalani, saa vanhurskauden versomaan, ja ylistys kohoaa kaikkien kansojen kuultavaksi." (Jes. 61:11.)

Talvellakin tapahtuu näin, vaikka maan ja puutarhan peittää paksu hanki. Sydämen maaperään ja sydämen puutarhaan kylvetty siemen itää, kasvaa ja tuottaa hyvää hedelmää Pyhän Hengen siunaussateen ja vanhurskauden auringonpaisteen johdosta, vaikka sielunmaisemamme tällä hetkellä olisikin kylmän talven kaltainen.

Sapattina kuulin hienon ajatuksen, joka liittyi ovien sulkeutumiseen. Jos ovet sulkeutuvat edessämme, niin Jumala avaa meille ikkunan. Ikkunasta tulee valoa elämäämme ja raikkaat tuulet puhaltavat ja saamme hengittää syvään ja viipyä taivaallisen armon ilmapiirissä. Näin tilamme avartuu ja näemme kauemmas ja tulevaisuus näyttää toivorikkaammalta.

Tänään on Helena-siskoni syntymäpäivä. Onnea ja Jumalan siunausta juhlapäivänäsi! Vuodet vierivät ja muistot elävät! Saakoon eo. sana virvoittaa sydäntäsi!

Ei kommentteja: