tiistai 24. tammikuuta 2012

CHIP -ryhmä innoittaa terveysuudistukseen!

Eilen meillä oli CHIP -ryhmän tapaaminen. Ryhmän jäsenet ovat seuranneet tunnollisesti kuukauden kestävää terveys ohjelmaa. Osa ryhmän jäsenistä oli valmistanut CHIP -aterian. Minun tehtäväni oli valmistaa levite ja hankkia leivät. Valmistin Avokado-levitteen. Maustoin sen valkosipulilla ja yrteillä. Ajattelin laittaa siihen myös sitruunaa, mutta jätin sen tällä kertaa pois. Yksi ryhmän jäsenistä hankki salaattiaineet ja eräs ryhmä valmisti kasviskeiton. Ateria maistui tosi hyvältä. Illan aikana kuulimme hyvän luennon liikunnan merkityksestä. Kun olen nyt lisännyt liikuntaa omassa elämässäni, niin olen huomannut kuntoni kohentuneen huomattavasti ja olo tuntuu paljon kevyemmältä kuin ennen. Tänäänkin olen jo tehnyt 10 km:n aamulenkin. Tavoitteena on ottaa joka päivä 10.000 askelta. Useat CHIP -ryhmän jäsenet vierailivat eilen Kuusamon Prismassa, jossa saimme hyvän tuote-esittelyn tuotteiden terveellisimmistä vaihtoehdoista. Käynti oli erittäin hyödyllinen ja valaiseva. CHIP-ryhmä innoittaa terveysuudistukseen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, kyllä innostaa ja kiinnostaa minuakin teidän ryhmänne terveys ohjelma.
Emme ole vegaaneja emmekä kokonaan vegetaarejakaan. Suuntaus on kuitenkin siihen suuntaan.Sana, CHIP on uusi, mitähän se sisällään pitää. Siunausta, HYVIÄ tuloksia. toivoo Helena s

Paavo Hautala kirjoitti...

Tämä CHIP -ohjelma on uutta Suomessa. Ryhmämme on Suomen ensimmäinen. En voi kertoa siitä vielä tarkemmin, koska testimmekin on vasta puolessa välissä. Minun pitää neuvotella CHIP -ohjelman johtajien kanssa, mitä asioita voi julkaista näin julkisella foorumilla. Palaan tähän teemaan vasta kuukauden päästä uudelleen. Kiitos, Helena, mielenkiinnostasi. Ehkä sinä olet seuraavalla CHIP -kurssilla ja saat henkilökohtaisesti tietää mistä on kysymys. Siunausta sinulle ja läheisillesi!