keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Rukoukset nousevat jälleen suitsukkeen tavoin rukouspuutarhastamme!

Rukouspuutarhassamme alkoi tänään klo 10.00 kymmenen päivää kestävä 24/7 rukousvartio. Klo 10-20 rukoillaan puutarhassa ja muina aikoina kotona. Listoilla on vielä muutamia aikoja vapaana. Jos haluaisit saada oman rukousajan, niin ota minuun yhteyttä. Ei haittaa, vaikka asuisitkin kaukana Kuusamosta. Voit saada sellaisen ajan, että saat rukoilla kotonasi. Erityisesti keskitymme rukoilemaan Hengen kevätsadetta. Kuusamossa pidetään tänä vuonna monia yhteiskristillisiä tilaisuuksia ja haluamme rukoilla yhdessä näiden tilaisuuksien puolesta. Meille on jätetty myös paljon esirukouspyyntöjä, joita muistamme. Kaivoin esille myös ison laatikon, johon olemme tallettaneet kaikki seurakunnallemme jätetyt rukouspyynnöt vuosien varrella. Esirukouspyyntöjä on useita satoja, voi olla vaikka tuhat tai enemmänkin. En ole laskenut. Jokainen rukoilija ottaa tästä laatikosta vuorollaan yhden tai useamman rukouspyynnön ja esittää sen kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi. Rukoukset nousevat jälleen suitsukkeen tavoin rukouspuutarhastamme!

Kun aloitin oman rukousvuoroni tänään klo 10.00, niin mietin, että mitä minun tulisi nyt rukoilla. Otin lupauskiekon ja sain heti vastauksen ajatuksiini. Lupauskiekossa oli teksti Room. 8:26

"Myös Henki auttaa meitä, jotka olemme heikkoja. Emmehän tiedä, miten meidän tulisi rukoilla, että rukoilisimme oikein. Henki itse kuitenkin puhuu meidän puolestamme sanomattomin huokauksin." (Room. 8:26.)

Minulle tuli suuri ilo. Tieto siitä, että Henki rukoilee tälläkin hetkellä minun puolestani sanomattomin huokauksin, rohkaisi valtavasti. Ajattelin, että Pyhä Henki esittää rukoukseni Jeesukselle ja Jeesus esittää ne Isälle ja Isä ottaa Jeesuksen rukoukset vastaan Jeesuksen Kristuksen vanhurskauden tähden ja vastaa pyyntöihimme. Rukoukset eivät jää välille, vaan ne menevät perille asti ja tulevat vastauksina niille, joiden puolesta rukoilemme. Rukoilijat saavat myös oman siunauksen ja virvoituksen. Näin kaikki tulevat autetuiksi ja siunatuiksi. Kiitos ja ylistys, Herralle!

1 kommentti:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

JO NYT saamme kokea esikuvallisesti Jumalan läsnäolon Rukouksemme kautta. Taivaan ikkunat vuodatetaan auki sekä rukouksemme tulee kuulluksi, kun täytämme ehdot kuuliaisuuteen.
Rakkaus totuuteen on se että saa olla etuoikeutettu Jumalan käskyille, sekä Jeesuksen uskolle. Usko on kaiken perusta myös rukouksiimme. Rukous on hiljentymistä Herran edessä. Rukous, työskentely sekä seurakunta elämä ovat tärkeitä että me pysyisimme Hengellisesti valveilla. Jeesus itse sanoi: Valvokaa ja rukoilkaa ette tiedä milloin Herramme saapuu ? Mutta Matteus 24 luku sekä Luukas 21 luku avaa valtavat näkymät meidän päiviimme. Sen kautta meitä johdatetaan myös Ilmestyskirjan luo, sekä Danielin kirjan ennistuksiin. josta löydämme oikean seurakunnan tuntomerkit. Laskemalla oikein Vuosi viikot, sekä voideltu ajankohta messiaalle sen kautta meille avautuu totuus kirkaana taivaallisesta pyhäköstä. Saakoon jokainen Näiden kautta , Hengellistä viisautta sekä Hengellistä näkökykyä. Saakoon 3 Enkelin sanoma kirkastua sekä avautua jokaiselle jotta voisimme sanoa kaikki: Tule Herra Jeesus.
Ilm. 14:7 kaikukoon keskitaivaalla jotta Jumalan kunnia olisi sydämmissämme.
Rukouksin Siunaten Ari Hyyppä