keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Sunnuntai 10.7.2011

Sunnuntain 10.7. teema oli: "Mutta suurin niistä on rakkaus"!

Osa leiriläisistä oli lähtenyt kotiin jo sapatti-iltana. Leirin jäännös oli loppuun asti. Aamun avauksessa puhuin suurimmasta lahjasta, rakkaudesta, jonka saamme Jeesuksessa Kristuksessa. Puhuin myös Jumalan sota-asusta, johon meidän tulee pukeutua niin kuin rakkauteenkin, joka päivä.
Luin 1. Kor. 13-luvun ja Ef. 6:10-20. Rukoilimme Jumalan varjelusta ja siunausta elämäämme. Juurtuminen Kristukseen on tärkeää. Tässä Jumalan sana, rukous, seurakuntayhteys ja todistaminen auttavat kasvamaan ja vahvistumaan Herrassa. Kristuksessa pysyminen ei ole mahdollista ilman sanassa pysymistä. Ilman Pyhää Henkeä ei ole hengellistä elämää.

Tavarat oli pakattu jo edellisenä iltana autoon ja peräkärryyn, joten lähtöpäivänä pääsimme helpommalla. Oli mukava jättää huoneet ja yleiset tilat siistiin kuntoon seuraavaa leiriä varten.

Vain kolme poikaa tarvitsi kyydin Taivalkosken linja-autoasemalle ja Kuusamon kirkollemme, muita tultiin hakemaan Jokijärven leirikeskuksesta. Tämän johdosta sain perua linja-auton, koska pojat mahtuivat Timon autoon.

Lähtöpäivänä lauloimme emännille ja kiitimme, hyvästä ruoasta. Antamamme pienet lahjat ilahduttivat heidän, mieliään.

Nimet, jotka liittyivät tämän kesän leiriin, olivat:
Airi, Anna, Anne, Anni, Ari, Asser, Eeva-Kaisa, Eine, Eine, Elias, Emma-Katariina, Heikki, Jani, Janica, Jari, Jari, Jonna, Judit, Juha, Juha, Julia, Katja, Katja, Kirsti, Kristina, Markus, Mikael, Milla, Oona, Outi, Paavo, Pauliina, Petri, Petteri, Pirjo, Raija, Rainer, Reetta, Reima, Riika, Riikka, Roni, Tarja, Terho, Tero, Teuvo, Timo, Timo, Toini, Toini, Tuulikki, Turkka, Veikko.
Listasta puuttuu ainakin viisi nimeä, koska en tuntenut heitä entuudestaan.

Kiitän kaikkia avustajiani hyvästä yhteistyöstä ja tuesta. Kiitos Veikko Määtälle kiinnostavista tehtävistä, joita teit leiriläisten iloksi. Kaikki pitivät niistä ja tekivät niitä ahkerasti. Jotkut tehtävistä olivat kyllä erittäin haastavia eikä vastausta löytynyt. Meillä oli kuitenkin ratkaisut tiedossa, koska annoit ne, meille.

Kaikki leirillä olleet toivoivat, että ensi kesänä järjestettäisiin jälleen uusi leiri. Pitää rukoilla Herralta johdatusta, voimia ja avustajia ja tietenkin leiriläisiä, jotka tulevat mukaan.

Leirin loppujärjestelyt kestivät viikon leirin jälkeen. Olisi hienoa, jos minulla olisi sellainen avustaja, joka voisi olla apunani viikon ennen ja jälkeen leirin. Pitää rukoilla Jumalalta apuvoimia.

Kiitos Taivaan Isälle ja teille kaikille, kun saimme viettää kymmenen unohtumatonta päivää yhdessä. Kiitos Herralle lämpimistä ja aurinkoisista päivistä ja siitä, että hyttysetkään eivät olleet kiusanamme.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että leiri sujui hyvin. Kiitos Herralle, että leirillä taas lupautui kaksi leiriläistä kasteelle. Toivotaan, että ensi kesänäkin leirin voisi järjestää ja olisi tarpeeksi vapaaehtoisia avustajia, tänä kesänä kun heistä oli ikävä kyllä pienoinen puute leiriä valmistellessa ennen ja jälkeen leirin. Leiriä ei ikävä kyllä voi pitää, jos ei ole avustajia leirivalmisteluissa. Toivotaan että ensi kesänä olisi avustajia enemmän valmistelutehtävissä. Kiitos kun sain auttaa omalta osaltani ja Herra antoi voimat jaksaa. T. Katariina

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Katariina!
Apusi oli erittäin merkittävä. Teit hyvää työtä. Vaikka kätesi oli kipeä, niin jaksoit uurastaa leirin hyväksi vapaaehtoistyöntekijänä monella tavalla. Hyvää kesää ja siunausta sinulle!