torstai 28. heinäkuuta 2011

Karpalo-Tuohi-taulu valmistui 22.7.2011

Muistatteko vielä sen tuohen, joka toi taivaan viestin Karpaloa koskevassa asiassa? Tämä erikoinen asia tapahtui 22.3.2011. Olen kirjoittanut siitä blogillani ko. ajankohtana. Vein silloin tuon erikoisen tuohen Sinin ja Terhon naapuriin, jossa asuu taiteilija Anne Määttä. Nyt Anne on saanut valmiiksi hienon taulun, jossa tuo tuohi on kiinnitettynä osana taulun sanomaa. Taulussa on seitsemän mehevää karpaloa ja karpalon vihreillä lehdillä on kaksikymmentäkaksi vesipisaraa. Karpalon hennoilla "rihmoilla" kulkee kolme muurahaista. Vesipisaroilla ja muurahaisilla on viesti. Niiden avulla on ilmoitettu tuohen taivaalta tipahtamisen päivämäärä, joka oli 22.3.2011. Taulu valmistui, - kas kummaa, 22.7.2011.
Tämä taulu laitetaan tulevan Karpalon seinälle, muistuttamaan siitä, että Herra on lähettänyt rahoituksen tämän hankkeen toteuttamiseen.

Onko sinulla hyvää nimiehdotusta tälle taululle?

Rahoitus ei ole vielä selvä. Tarvitaan edelleen ahkeria käsiä ja jalkoja. Voit esimerkiksi kerätä pulloja ja tölkkejä ja tilittää niistä saadut panttirahat Kuusamon ETRA ry:n tilille. Kuulitko uutisista, että pullonkeräysrahat ovat veronalaista tuloa? Nyt sinun ei tarvitse maksaa tuota veroa, jos lahjoitat varat Karpalon hyväksi etkä kerää varoja omaksi hyödyksi. Joko sinä olet osallistunut pullo-/tölkkikeräys-kampanjaan Karpalon hyväksi? Katso 25.5.2011 kirjoitettua sivua. Löydätkö jo oman nimesi "kunniataulusta"?

Ei kommentteja: