perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kamat reppuun, keppi kouraan ja matkaan vaan!

Ensimmäiset leiriläiset saapuivat hyvissä ajoin tänä iltana. Heitä tuli Joensuusta, Heinolasta, Lahdesta ja Varkaudesta. Huomenna heitä tulee lisää ainakin Kuusamosta, Taivalkoskelta, Keminmaasta ja Oulusta. Tiistaina saamme joukkoomme Roni-pojan Kuopiosta. Mielenkiintoista nähdä keitä leiripeheeseemme loppujen lopuksi on tullut ja mistäpäin he ovat saapuneet, kun aloitamme huomenna Kuusamosta klo 12.00.

Tänä iltana kävimme jälleen kerran Jokijärvellä ja palatessamme poikkesimme tietenkin Melontakeskuksessa. Joki soitteli kesäistä sävelmäänsä kovalla volymilla. Sitä oli mahtava kuunnella. Aivan sponttaanisesti aloimme laulaa: "Lähde Jumalan pulppuaapi" -laulua virran juoksua katsellessamme. Ihmettelimme Eeva-Kaisan kanssa, että miten noihin kuohuihin uskaltaa kukaan mennä. Tässä kysytään uskoa ja luottamusta, että uskaltaa heittäytyä virran vietäväksi. Pitää luottaa siihen, että virta vie oikeaa reittiä pitkin turvallisesti perille asti. Tapasimme rannalla kaksi poikaa, joista toinen oli osallistunut riverbookieen koulun kanssa. Hän totesi sen olevan siistiä. Rohkaisimme Juusoa ja Jania liittymään leiriläisten joukkoon huomenna klo 14.00.
Mikäli käytte lukemassa blogiani, niin lähetän teille terveisiä ja toivotan teidät tervetulleiksi leirille. Äkkilähtö kannattaa ja tulette nauttimaan kesästä aivan uudella tavalla. Ei muuta kuin kamat reppuun, keppi kouraan ja matkaan vaan!

Ei kommentteja: