torstai 21. heinäkuuta 2011

"Nettihyökkäys" jatkuu edelleen

Häriköitsijä on jälleen hyökännyt blogilleni rivoine kirjoituksineen. Otan yhteyttä poliisiin ja asia selvitetään. En voi vielä poistaa asiattomia kommentteja, koska asiaa selvitetään. Teksteistä päätellen vaikuttaa siltä, että kyseessä on sama henkilö, joka hyökkäsi blogilleni aikaisemmin tänä vuonna.

Huom. blogini lukijat!
Olen nyt poistanut asiattomat kommentit lähihistoriasta, mutta en ehdi käydä koko blogiarkistoani läpi ja poistaa asiattomia viestejä. Jos huomaatte sellaisia, niin olisin kiitollinen, jos ilmoittaisitte siitä minulle.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ANTEEKSI pyyntö ja ethän muutamasta kirosanasta nosta näin isoa juttua todellinen häiriköinti olisi sitä että rivoa tekstiä tulee jatkuvasti lisää eikö ?!

Paavo Hautala kirjoitti...

Olen keskustellut poliisin kanssa, mutta en tehnyt tällä kerralla rikosilmoitusta. Toivon, että lupauksesi pitää ja lopetat häiriköinnin kokonaan. Kiitos anteeksipyynnöistäsi!
Jos tunnustamme syntimme ja kaikki väärät tekomme ja pyydämme niitä Jumalalta anteeksi, niin Jumala Jeesuksen tähden antaa ne meille anteeksi. Kun pyydämme anteeksi niiltä, joita vastaan olemme rikkoneet, niin heidän velvollisuutensa on antaa anteeksi niin kuin Jumalakin tekee.
Annan sinulle anteeksi ja rukoilen puolestasi!

Häirikön äiti kirjoitti...

Kiitos kauniista ja lohduttavista sanoistanne. Poikamme oli laittanut anteeksipyyntönsä tietämättämme, ennen kuin suljimme nettiyhteyden. Olemme hyvin pahoillamme häiriköinnistä sivuillanne. Poika katuu ja jäi miettimään viestinne sisältöä. Enää ei ole pelkoa, että hän pääsisi kirjoittamaan. Hyvää kesän jatkoa teille.

Terveisin nettihäirikön perhe

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos myös äidille kauniista osaaottavasta viestistä. Ehkä tälläkin kokemuksella oli jälleen joku syvällisempi merkitys kuin mitä ensivaikutelma antoi ymmärtää.
Hyvää kesää myös teille kaikille ja siunausta elämäänne. Muistamme rukouksin.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää miettiä mitä on "häiriköinti" ? Onko sananvapaudenrajoittaminen oikea toimi? Onko muutama kirosana sen kummempi sana enää tänäpäivänä sen pahempi kuin sana: hei, terve, moi? Jos joku hieman radikaalimmin astuu "varpaille" ja kommentoi ja kyseenalaistaa jotain toimintaa onko se huono asia? Ehkä tämäkin teitä "häiriköinyt" nuori ihminen näkee myös jo aikaisessa vaiheessa elämäänsä ettei kaikki mitä "syötetään" ja "aivopestään" olekaan totta? ei siitä pidä suuttua. Vai eikö "toimintaanne" saa arvostella tai kommentoida? "häiriköinniksi" voin katsoa myös ihmisten ovien takana juoksemisen, omien valheellisten kuvitelmien, satujen , maailmankatsomuksen levittämisen ns. uskonnolla raiskaamisen. Onneksi kirkosta eroaa ihmisiä tänäpäivänä ihmisiä enemmän kuin koskaan. Kenties he ovat oppineet lopulta elämään elämäänsä onnellisempina, näkemään maailman sellaisena kuin se on. Ei siinä, ei tätä maailmaa mikään pelasta vaikka mitä tulisi. Ei tämä maapallo muutu paratiisiksi ennen kuin ihmisen täältä fyysisesti kokonaan sukupuuttoon kuolee. Ja se aika on lähempänä nyt kuin koskaan. Sitä vaan ei moni osaa ajatellakaan. Ei auta jumala, jeesus, eikä sen paras kaverikaan kun alkaa tapahtumaan. PISTE

Paavo Hautala kirjoitti...

Eo. kommentoija ei ole nähnyt häiriköijän tekstejä ollenkaan, koska ne pahimmat jutut on kaikki poistettu. Kyseessä ei ole ollut "varpaille" astumisesta, arvostelusta, sananvapauden rajoittamisesta eikä minkään toiminnan kyseenalaistamisesta, vaan aivan jostain muusta. Kysymys ei ole ollut myöskään kirosanoista, vaan paljon pahemmista sanoista ja herjauksista, joka ei ole kohdistunut ainoastaan minuun, vaan moneen muuhun viattomaan ihmiseen julkisella foorumilla.