perjantai 15. heinäkuuta 2011

Joensuun matka alkaa tänään

Lähden matkalle Joensuuhun. Minulla on kahden poika-vauvan "ristiäiset" eli siunaustilaisuus. Sanasta siunaustilaisuus tulee mieleen hautajaiset, mutta tästä ei ole kysymys, vaan siunauksen pyytämisestä lasten elämään.
Kiitos esirukouksista matkan johdosta.
Leiripäiväkirjan kirjoittaminen siirtyy tuonnemaksi.

Palasin matkalta sunnuntaina 17.7. klo 20.35.
Matka olikin syntymäpäivämatka. Kajaanissa minua odotti yllätys. Annen kummitäti Katri on syntynyt samana päivänä kuin minä ja hän tarjosi Rossossa seitsemälle hengelle lounaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Petra ja Juha-Matti Pernun pojan nimeksi tuli Onni Joonatan. Saara ja Tuomo Korhosen pojan nimeksi tuli Konsta Akseli. Petra ja Saara ovat Pappisen sisaruksia.
Juhla meni hyvin ja siitä jäi kaunis muisto. Joensuun seurakuntalaiset viettivät leiripäiviä ortodoksiseurakunnan leiritilalla. Seurakuntalaisia oli runsaasti koolla. Tapasin monia tuttuja, myös useita tämän kesän leiriläisiäni ja aikaisemmin mukana olleita.
Lähdin perjantaina Koillismaalta Kainuuseen ja sieltä tänään Pohjois-Karjalaan. Nyt olen Pohjois-Savossa Varkaudessa Raija ja Jouko Hännisen kodissa. Huomenna palaan takaisin Kainuuseen ja sitten menen Koillismaalle. Minulla on peräkärry mukana, johon saan kirppistavaraa Varkaudesta ja Kajaanista. Terveisiä Raijalta ja Joukolta. Heillä on täällä kaunis koti ja viihtyisä kesäinen ympäristö.
Paavo