torstai 14. huhtikuuta 2011

Raija tuli Varkaudesta Kuusamoon, Kirppiksellemme

Raija tuli eilen Varkaudesta Kirppiksellemme vapaaehtoistyöhön. Hän sanoi tulleensa kuin kotiin. Tutut "työt" ottivat Raijan iloisesti vastaan. Kirppiksellä onkin paljon työtä, koska talvivaatteet pitää laittaa varastoon ja kesävaatteet pitää kaivaa varastosta myyntiin. Olet, Raija, tervetullut omalle vartiopaikallesi!

Ari muutti asumaan omaan asuntovaunuunsa. Hän löysi kauniin paikan järven rannalta ja viihtyy siellä hyvin. Hänen seuranaan on paljon pilkkijöitä. Parkkipaikan vieressä on kota ja Ari pyysi meitä tulemaan hänelle kylään, paistamaan muikkuja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Paavo, mieleeni tuli kuva taivaskodista. Kun Jeesus tulee noutamaan omiaan valmistamaansa kotiin taivaassa, niin koen tässä hieman samaa.
Lähden Varkaudesta (varsinkin ensimmäistä kertaa)ja tulen ennenkokemaani paikkaan ja yhteisöön tänne Kuusamoon, ei karttaa ei tietoa miten osaisin määränpäähän, turvautuen täysin Jeesuksen ohjaukseen. Perille pääsin jättäen kaiken taakseni, omaiseni, kotini, ystäväni kaikki, kaikki mikä oli tärkeää minulle ja olin luullut etten voisi elää ilman niitä.
Pohdin mielessäni, odotanko yhtä hartaasti Jesuksen takaisintuloa kuin pääsyä takasin Kuusamoon. Onko Jumalan tahto vai minun haluni olla täällä vapaaehtoistyössä. Mitkä ovat vaikuttimeni, haluanko paeta jotain, miksi puolisoni ei suostu muuttamaan tänne???
Täällä iltaisin kyselen Jumalalta ja odotan vastausta kysymyksiini.
Rukoilen, Tapahtukoon Jumala, Sinun tahtosi elämässäni. Raija.

Paavo Hautala kirjoitti...

Sinulla onkin syvällinen kokemus Kuusamoon tulosta. Muistamme sinua rukouksin, että saisit kysymyksiisi vastauksen Herralta, pian. Nuo ovat tärkeitä kysymyksiä, joita pohdit. Jumala on luvannut johtaa elämäämme, kun kuljemme rukoillen. Sinä kuljet rukoillen ja Herra johtaa sinua ja varmasti myös läheisiäsi, koska hekin ovat Jumalalle rakkaita ja tärkeitä. Usein käy niin, että vaikeudet ja kriisit avaavat uusia ovia, joista Herra johtaa meidät eteenpäin hänen tahtonsa mukaisella tiellä.
Raamattu kehottaa meitä pakenemaan Herran luo pitämään kiinni siitä toivosta, jonka hän on meille antanut Kristuksessa. Jumalan tahdon etsiminen on tärkeä asia. Jeesus etsi joka hetki Isän johdatusta ja halusi tehdä hänen tahtonsa mukaan joka asiassa. Näin meidänkin tulisi tehdä.
Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saat tehdä työtä Herran kunniaksi, huojentuneella mielellä.
Muistamme sinua, Joukoa ja lapsiasi ja heidän perheitään rukouksin.