keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Ostin tänään uuden käytetyn auton

Terho soitti minulle eilen ja sanoi, että hän on löytänyt nyt minulle hyvän uuden auton. Myyjä on sama, jonka kanssa Terho ja Sini tekivät talokaupat.
Tänään sitten tehtiin autokaupat. Uusi auto on vihreän värinen Seat CORDOBA Diesel.
Rekisterinumero UIK-985. Käyttöönotto 1999/12. Myyjä oli Reijo Ahti Määtän perikunta.
Pitää nyt opetella ajamaan diesel-autolla. Toivottavasti muistan tankata oikein, etten jää välille. Polttoainekustannukset tulevat nyt varmaan edullisemmaksi, ainakin pitkillä matkoilla. Tuntuu kyllä oudolta ajella Seatilla, kun on tottunut Mazdaan.

Olisiko joku kiinnostunut ostamaan Mazda 626? Täydellinen huoltokirja löytyy. Tekniikka pelaa hyvin. Ainoastaan peräpuskurissa on muisto parkkipaikalta. Joku auto on tönäissyt muoviosan rikki. Sen voi helposti korjata, jos löytyy käytetyn auton varaosa. Mazda on hyvä ajettava, pitkillä matkoilla erityisesti. Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä!
Puh. 040-8474 582.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea "uuden" auton omistajalle. Diesel-auto on ihan hyvä ajaa. Toivottavasti pääset kahden auton loukusta nopeasti pois. Mazda pääsisi uuteen kotiin ja uuden omistajan hyvään hoitoon.
Sitten se auto palkitsisi uuden omistajan turvallisilla ajokilometreillä. Raija.

Anonyymi kirjoitti...

Seat Cordoba 1.9 TDi, kulutus tehtaan mukaan matka-ajossa 4.2l/100km. Onnea uudelle autolle!

-VAG

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos tiedoista ja onnitteluista. Polttoaineen kulutus vaikuttaa tosi vähäiseltä. Suvi ajelee nyt Mazdalla ja menee sillä Ouluun ensi maanantaina Jessican kanssa.