torstai 20. tammikuuta 2011

Raijan työ alkoi kirppiksellämme tänään klo 10

Kirppis avattiin melko pitkän tauon jälkeen tänään klo 10.00 ja se oli auki klo 17.00. Raija aloitti työn antaumuksella ja innolla. Hän voi varmaankin kertoa tarkempia kuulumisia päivän tapahtumista tämän kirjoituksen kommentissa. Käydessäni kirkolla sain samalla tehtyä yhden pienen kaupan. Asiakas oli lähdössä tyhjin käsin kotiinsa, koska ei löytänyt tällä kerralla etsimäänsä tuotetta. Esittelin hänelle ulkona olevia pajutöitä. Hän innostui ostamaan lintulaudan. Niitä oli kolme jäljellä ja nyt pöydällä on enää kaksi.
Kiitos Raija kun tulit vartiopaikallesi! Rukoilemme sinulle ja työllesi siunausta!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, kaikki työ mitä teemme, on Herran työtä ja tarvitsemme rukousta, eritysesti tänä aikana.
On taas ilo olla täällä kirppiksellä, kiitos Taivaan Isälle, että pääsin tulemaan tänne.
Hän siunaa työmme, kun teemme sen Hänen johdossaan.
Eilen oli ensimmäinen "työpäivä" ja vilskettä ja vilinää riitti. Kauppa kävi hyvin, asiakkat olivat innoissaan, kun saivat hyvää tavaraa edullisesti.
Mielenkiintoinen tapaus oli, kun eräs rouva löysi henkarista asukokonaisuuden laukkua myöten muutamalla eurolla. Rouva oli innoissaan, että pääsee juhliin "uudella" asulla, vain pitkät housut tarvitsee laittaa entiset.
Paavo kertoi, että hän oli sommitellut sen ollessaan kirpparilla töissä eräänä päivänä.
Saamme myös kiittää kaikkia niitä ystäviä, jotka lahjoittavat hyvää myytävää tänne.
Jos Herra suo, niin kohta on hyvää kasvisruokaa tarjolla näissä kirppiksen tiloissa, kun kasvisravintola Karpalo avaa ovensa. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Raija hyvästä ja rohkaisevasta kirjoituksestasi. Muistan tuon asukokonaisuuden, jonka sommittelin joulun alla. Idea lähti kauniista turkisliivistä. Eräs asiakas sanoi, että tuo liivi on arvokas, koska sen on valmistanut kuuluisa helsinkiläinen turkistaiteilija. En muista nimeä, vaikka se olikin liivin silkkivuoreen merkitty. Liivi oli hyväkuntoinen. Etsin turkisliiviin sopivan paitapuseron, huivin, uuden huivinpidikkeen ja käsilaukun. Kaikki värit sointuivat keskenään erittäin hyvin ja olivat lisäksi laadukkaita. Laitoin näkyvästi esille, mutta siinä se sommitelma riippui nätisti hengarissa pidemmän ajan. Ajattelin, ettei se taida kiinnostaa ketään, vaikka se minun mielestäni olikin melko tyylikäs asu. Siirsin sen sitten myöhemmin sivummalle, pois "pramilta". Olipa hieno juttu, että se löysi omistajansa. Asukokonaisuus maksoi vain 7,- euroa. Katsotaan, että "käveleekö" kadulla vastaan? Tai, jos asun ostaja sattuisi lukemaan tämän kommentin ja vastaisi siihen, sekin olisi suuri yllätys!

Ikävä, kun kirppis oli yli kuukauden suljettuna ja "seurantaluku" on pysynyt paikoillaan (290) 10.12.2010 lähtien.

Tuula kirjoitti...

Onnea uudelle kirpparin hoitajalle! Kaikella on tapana järjestyä. Herran siunausta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tervetuloa, Tuula, blogini lukijoiden ja kommentoijien joukkoon. En tiedä oletko sama Tuula, joka Taimin kanssa siivosi kirkkomme juhlakuntoon ennen yhteiskristillistä iltaa. Apunne oli suuresta merkityksestä. Tuohon tilanteeseen sopi myös ajatuksesi, että kaikella on tapana järjestyä.
Kiitosterveiset Tuulalle, Taimille ja Reimalle!
Olitte rukousvastaus! Herran siunausta myös teille!

Tuula Porista kirjoitti...

Tuula Porista onnittelut Raijalle kirjoitti. Kiitos Anne ja Paavo muistamisesta, yllätyin kovasti, miten saatatte muistaa vuosipäiväni, ihana yllätys.
Siunattua päivää teille kaikille sinne Kuusamoon.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Tuula!
Nyt ovat Korkeimman voimat liikkeellä! Emme tienneet, että sinulla on vuosipäivä tähän aikaan vuodesta. Kortin lähettäminen liittyi tehtävään, joka meillä oli muutama päivä sitten. Voit katsoa kohta c) Valitse näistä luvuista yksi lupaus ja anna se jollekin lähimmäisellesi rohkaisuksi tämän päivän aikana. Kerro sitten minkälaisen palautteen sait?
Sain sähköpostiini tuona päivänä uuden osoitteesi joten päätin onnitella sinua uuden kodin johdosta ja toivottaa siunausta. Samalla halusin antaa sinulle lupauksen, joka liittyi päivän tehtäväämme. Herra halusi antaa tämän lupauksen sinulle merkkipäivänäsi. Eikö ole ihmeellistä, että Jumala siunaa sinua näin henkilökohtaisesti ja muistaa sinut. Jumala rakastaa sinua hyvin paljon ja pitää sinusta huolen ja rohkaisee ihmeellisellä tavalla. Kiitos Hänelle!
Tehtävään liittyi myös palautteesta kertominen. Tämäkin osio toteutui odottamattomalla tavalla. Kiitos kun kirjoitit viestisi! Tämä rohkaisee nyt kaikkia lukijoita!
Hyvä tietää, että blogiani lukee ainakin kaksi Tuulaa. Siunausterveiset Poriin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Tuulalle onnentoivotuksista kirpparityössä. Olen kolmatta kertaa täällä Kuusamossa näissä samoissa merkeissä ja aina on yhtä mahtavaa touhuta tällä saralla Jumalan työssä.
Onnitteluni näin jälkeenpäin syntymäpäiväsi johdosta ja Siunausta Sinulle myös uuden kodin johdosta. Nautinnollisia talvipäiviä, Raija