sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Jumalan lupaus on kuin yötaivaan kirkas tähti!

Uskovina meillä on etuoikeus vedota Jumalan lupauksiin ja omistaa ne omalle kohdallemme. Jumalan lupauksiin on kätketty suuri määrä "energiaa", joka vapautuu käyttöömme, kun lähestymme Jumalaa Hänen lupaustensa kautta. Jumalan lupaus on kuin yötaivaan kirkas tähti!

Lue Joh. 14-15 ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:
a) Kuinka monta rukoukseen liittyvää lupausta löydät näistä luvuista?
b) Mihin lupaukseen haluaisit vedota tänään?
c) Valitse näistä luvuista yksi lupaus ja anna se jollekin lähimmäisellesi rohkaisuksi tämän päivän aikana. Kerro sitten minkälaisen palautteen sait?

5 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Joh. 14:27 oleva lupaus innoitti minua erityisesti. Annoin tämän lupauksen neljälle henkilölle tekstiviestinä, kolmelle puhelimessa, kahdelle suullisesti ja yhdelle postikortissa. Monet sanoivat tämän lupauksen olevan heidän lempitekstinsä Raamatussa. Eräs kirjoitti tekstiviestissä, että tämä lupaus on alleviivattu hänen Raamatussaan.

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät nimipäivä onnittelut Paavo ystävälle!!! Taimi ja Reima

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Taimi ja Reima lämpimistä nimipäivä onnitteluista! Olette kannustavia ihmisiä kaikin tavoin!
Kiitos myös kaikille muillekin ystäville, jotka yllätitte minut monin eri tavoin, tekstiviestein, puhelinsoitoin, kortein ja Runebergin-tortuin. En muista saaneeni näin paljon huomiota aikaisempina vuosina. En ole vielä nähnyt mitä päiväposti on tuonut tullessaan, koska olen edelleen toimistolla.
Eräs ystävä kirjoittaa kauniissa ruusukortissa onnittelun, runon muodossa: "Sä kasvoit Paavo-pastori Herran käden turvissa. Kuin kataja, sitkeä ja notkea oot työssäsi saanut toimia. Tää nimipäiväsi vietä Jumalan rakkaudella sinuattuna". t. KK Kiitos näistä hienoista sanoistasi! Katajan sitkeyttä ja notkeutta tämä työ kyllä vaatiikin. Kataja on myös hyvän tuoksuinen. Paras tuoksu maailmassa on kuitenkin "Kristuksen tuoksu". Kristus on kuin tuoksupuu, johon meidät oksastetaan, jos suostumme siihen.
Pyysin eilen Herralta nimipäivälahjaksi, että Herra pelastaisi yhden sielun. Eilen illalla sain kutsun tulla keskustelemaan erään henkilön kanssa. Keskustelu päättyi siihen, että tämä henkilö halusi antaa elämänsä Jeesukselle. Kiitos Herralle! Tämä oli paras nimipäivä-lahja! Sielun pelastumisen suuruutta ei voita mikään muu!

Sanni. kirjoitti...

Myöhäis illan Onnittelut Rakkaalle veljen pojalle.Kyllä sinulla onkin ollut siunattu nimipäivä,ja rukouksia kuuleva Jumala on vastannut.Hyvää yötä!

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos rakkaalle Sanni-tädille muistamisesta!
On mukava, kun kirjoittelet aika ajoin. Tiedän, että luet blogiani päivittäin ja se lämmittää mieltäni. Päivä oli tapahtumarikas. Tekstiviestejä tuli illan mittaan lisää ja sain terveiset myös Vietnamista. Eräs ystävä oli tyttärensä kanssa käynyt joulun aikoihin Vietnamissa. Mietin, että miten tuo maa on selvinnyt sodan kauhuista? Nuorena liimasin joitakin Vietnamin sodasta otettuja kuvia vihkoon tallentaakseni palan historiaa. Tuo vihko on varmaan tallessa jossakin tavaroitteni joukossa.